ODDAJE

small_Dopoldne na Golici

DOPOLDNE NA GOLICI

Oddaja Dopoldne na Golici je oddaja gledalcev. Domači obrazi Golice nas razvajajo z razvedrilnimi in koristnimi vsebinami, zanimivimi rubrikami, različnimi gostovanji zanimivh glasbenikov in ostalih gostov. Prav tako sledijo željam gledalcev vseh starostnih skupin in jih crkljajo z izpolnjevanjem glasbenih želja. V večurnem živem in dopoldanskem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan med 10.30-13.15 se prepleta studijski del z aktualnimi informaciji iz sveta glasbe, odlična glasba in pestra druščina. Ljubica, Martina ter Dejan vas nestrpno pričakujejo vsako dopoldne.
 
 
small_Popoldne na Golici

POPOLDNE NA GOLICI

Izpolnjevanje glasbenih želja je prioriteta popoldanskega programa na Golici. Debele tri urice imajo gledalci čas, da zaupajo glasbeno željo katero z veseljem tudi izpolnimo. Prijetno pa združimo tudi s koristnim. Gostimo glasbenike, ki nam velikokrat kaj zaigrajo v živo, vsekakor pa tudi v popoldnevu prija kak prijeten sogovornik, ki z veseljem zaupa dobre smernice za na pot in popestri naš glasbeni program malce drugače. Martina, Poskočni Dejan, Žana in Marina vam mahajo v pozdrav in vas vabijo, da popoldne preživite skupaj z njimi. Začnemo vsak dan ob 15.15!
 
 
small_Z golico na veselico

Z GOLICO NA VESELICO

Z Golico na veselico je sinonim za dobro glasbo in prijetno družbo Znani obrazi iz sveta narodnozabavne glasbe nas razvajajo z uspešnicami, ki pišejo zgodovino slovenske muzike. Vsako soboto vas gostitelj večera Lovro Sadek povabi v svoje goste, da se poveselite ob zanimivih pogovorih, izbranih gostih ter izvrstni glasbi. Bodite z nami vsako soboto ob 20.00 samo na Golica tv.
small_Koncertni veceri

KONCERTNI VEČERI

Koncertni večeri so prisotni na Golici vsako soboto ob 20.00, kjer s pomočjo obletnic in prazovanj priljubljenih ansamblov v objektiv ujamemo najlepše trenutke iz koncertov in različnih dogodkov. Bodite na tekočem in bodite del velikih koncertnih večerov tudi vi. Za vas predvajamo le najboljše med najboljšimi.
small_Svet narave

SVET NARAVE

Oddaja Svet narave je namenjena izobraževanju gledalcev na področjih zdravja, boljšega počutja in zdravega načina življenja s pomočjo strokovnjakov iz različnih področij. V posamezni oddaji, ki je na sporedu ob nedeljah in sredah v živo se osredotočimo na določeno tematiko, ki je aktualna in pomembna za gledalce. V oddaji so predstavljene smernice za bogatejše, srečnejše in bolj zdravo življenje. Spoznavamo izdelke in storitve, ki izboljšujejo življenje in ga ustvarjajo udobnejšega. Gledalci s svojimi predlogi, pripombami in vprašanji pripomorejo k soustvarjanju oddaje, saj je omogočena klicna linija skozi celotno oddajo, ki poteka v živo.
V ŽIVO