ZNANA GLASBENIKA PRED OLTAR

342

Kolovrat

Po nekaj  letih ljubezni sta zakonsko zvezo potrdila še ena legendara glasbenika, ki jo zelo dobro poznamo. Daniel Rampre nas je očaral v oddaji Znan obraz ima svoj glas in poimenovali smo ga slovenski Joe Cocker, saj ima zelo podoben glas. Andreja Čamernik pa je dolgo prepevala v skupini Kolovrat, še prej pa glasbeno pot več kot uspešno skupaj z voditeljskimi veščinami z roko v roki vodila v priljubljeni zasedbi 90tih – Mesečniki še poprej pa v ansamblu RŽ.

Mesečniki

Ansambel Rž

 

Novopečena mladoporočenca sta sicer tudi na odru povezana in ne samo v osebnem življenju saj sta pred leti skupaj z glasbenimi prijatelji  ustanovila skupino Joe Cocker tribute band in nastopajo po vsej Sloveniji. Prav tako pa sta kot duet  pred 2 letoma predstavila  na festivalu Melodije morja in sonca.

Daniel Rampre in Andreja Čamernik

V začetku vročega junija sta svojo ljubezen okronala še uradno. Bilo je veselo, glasno, mešali so se koktejli, odlično se je jedlo in pilo, zabavali pa so se do jutra s številnimi prijatelji. Za ples je igrala skupina Obvezna smer. Zaigrali in zapeli so tudi Joe Cocker tribute band, pa Lucienne Lončina. Za posebno lepo presenečenje je poskrbela tudi zasedba RAZPOTJE, ki jo sestavljajo vsi DANIELOVI prijatelji iz Žirov, s katerimi je začenjal svojo glasbeno pot. Na uradnem delu pa je solze ganjenosti svatom in mladoporočencema v oči zvabil Marko Vozelj s skladbo Me boš še ljubila.

Iskrene čestitke mladoporočencema želimo tudi na televiziji Golica in jima želimo vse lepo na njuni skupni poti ljubezni, sreče in medsebojnega razumevanja.

Komentarji