ZIMSKA PRAVLJICA NAVDUŠUJE

804

O številnih nastopih in koncertih v Sloveniji in zunaj meja priljubljenega ansambla Saša Avsenika smo že pisali. A tokrat bodo na svojih  koncertih v decembru, ki so jih imenovali kar Zimska pravljica stopili še korak višje. Na odru bodo namreč stali skupaj z odličnimi pevci iz zasedbe Slovenski oktet. Nedvomno se obeta se nepozabno doživetje, tako so obljubili.

Zimska pravljica, s katero je ansambel zaključil prejšnje leto, se bo odvila tudi letošnjega decembra, tokrat v petih različnih slovenskih mestih.

Ansambel  Saša Avsenika se je v sodelovanju s Slovenskim oktetom že predstavil primorski publiki (Šempas, 1. december), sledil bo koncert na Gorenjskem (Železniki, 15. december), v središču Slovenskih goric (Lenart, 16. december) in v Savinjski dolini (Žalec, 23. december). Koncerti se bodo nadaljevali s koncertoma v Zasavju (Zagorje, 26. december), na Gorenjskem (Kranjska Gora, 28. december) in v Posavju (Krško, 29. december). Zimsko pravljico bo ansambel zaključil v središču Koroške (Dravograd, 30. december).

Dosedanje Zimske pravljice so poskrbele za navdušenje gledalcev in poslušalcev, česar se nastopajoči nadejajo tudi letos, saj so pripravili poseben prazničen program, v katerem bodo lahko obiskovalci slišali nepozabne Avsenikove uspešnice in ponarodele ljudske skladbe.

Ansambel Saša Avsenika in Slovenski oktet imajo dolgo zgodovino skupnih nastopov, kar je zagotovilo, da bodo tudi tokratne Zimske pravljice nekaj edinstvenega in neponovljivega.

Vabljeni v družbo odlične glasbe in glasbenikov, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Kraji in datumi Zimske pravljice 2018

 

Komentarji