Zaka PA NE predstavlja nekaj čisto svežega!

1227

Gre za pesem Bodi IN, ki je polna pozitive in v drugačnih ritmih kot smo vajeni od skupine Zaka pa ne. Danes ob 10:20 jo boste premierno slišali na Veseljaku.

Vse bolj priljubljena glasbena skupina ZaKaPaNe, ki zadnja leta navdušuje z narodno-zabavnimi uspešnicami (Mlejku, Malo nora vsa, Ma daj ne bluzi, Boš ob meni vse življenje, Panika 112,…), njihova energična pevka, Ljubica Špurej Jazbinšek, pa se je izvrstno odrezala v priljubljenem šovu »Znan obraz ima svoj glas«, na zadnji šolski dan predstavlja lahkotno, pozitivno, pop – poletno skladbo z naslovom »Bodi IN«.

»Skladba, Bodi IN, nosi pozitivno sporočilo – sporočilo za boljši jutri, saj si  v časih kakršnih živimo,zaradi hitrega tempa življenja premalokrat vzamemo čas tako za sebe kot za druge, hkrati pa imamo včasih občutek kot, da se ne znamo več ustaviti, se pogovarjati in, da izgubljamo svoj pravi »jaz«. Pesem je namenjena vsem generacijam in želimo si, da bi bila ob koncu šolskega leta in začetku počitnic in dopustov, dobra popotnica v boljši jutri« pravijo člani skupine ZaKa PaNe.

Skladbo sta ustvarila tandem Aleš Klinar –Klinči, ki se podpisuje pod glasbo in priredbo, besedilo pa je napisal Klemen Glynn Arh, ki se je v zadnjem obdobju podpisal že pod mnoge uspešnice skupine ZaKa PaNe, idejni vodja projekta pa je bil vodja skupine ZakaPaNE, Rok Smrke. Obenem pa se v skladbi premierno predstavlja tudi nov harmonikar Matic Viher.

Skladbo bodo v kratkem oplemenitili še z video spotom, danes ob 10:20 pa ste jo premierno slišali na Radiu Veseljak.

Glasba: Aleš Klinar Klinči

Besedilo: Klemen Glynn Arh

Priredba: Aleš Klinar Klinči

Audio produkcija: Studio Bunker

Bodi IN – ZaKa PaNe

Komentarji