ZAGORSKA NOČ BO SPET TRESLA ZAGORJE

249

Spet se bo pelo, plesalo, pokalo od energije in dobre volje na tradicionalni Zagorski noči, kjer ne smete manjkati tudi vi!

Pestra druščina odličnih glasbenikov tako kot vsako leto, verjamemo da tudi letos ne bo razočarala.  V soboto  bodo nastopili Orlek, Magnifico, Aktualova Galama, Zaka’ pa ne, Igor in zlati zvoki.

Fešta pa se začne že večer prej v petek 2.8 , ko bosta nastopila Luka Basi in Jelena Rozga s pričetkom ob 21.00

.

Dogodki, na katerih se zbere staro in mlado, vedno znova navdušijo. In tokrat ne bo nič drugače. Obeležitev občinskega praznika se bo začela že v četrtek, 1. avgusta 2019, ko bo potekala osrednja slovesnost, dan zatem pa noč pred nočjo – v petek, 2. avgusta 2019 nas od 21.oo ure dalje, čaka večer v družbi trenutno močno zaželenega slovenskega pevca Luke Basija in simpatične dalmatinske pevke Jelene Rozge.

Zagorska noč, 2018

soboto, 3. avgusta 2019 pa bo vse od 19.30 ure dalje, čas za največjo zabavo z odlično glasbo za vse okuse. Zagorsko noč bodo otvorili doma ter širom Slovenije poznani Igor in zlati zvoki, zatem pa se boste dolgo v noč lahko zavrteli ob zvokih skupine Zaka pa ne. Ob 21.00 bo publiko grela in tresla divja Aktualova Galama, za začetek bomo pozdravili legendarne in domačine Orlek, na vrhuncu večera pa bo oder zavzel eden in edini Magnifico!

Čaka nas večer z glasbo za vse okuse in generacije, obeta pa se nora zabava – takšna, kot se za Zagorsko noč spodobi.

Se vidimo!

Komentarji