V velikem svetu skupaj Plestenjak in Challe Salle

946

Jan Plestenjak je pretekli teden predstavil novo pesem in videospot ‘Velik je ta svet‘, s katero se po krajšem glasbenem premoru vrača z novo zgodbo. K soustvarjanju novih ritmov je  povabil glasbeno zvezdo mlajše generacije Challeta Salleta.

Od ideje o pesmi do realizacije snemanja videospota plesne skladbe z mladostno energijo, ki je združila dva zelo uspešna slovenska glasbenika, je prišlo zelo spontano. Jan je že skoraj dokončano pesem poslal Challetu, ki je bil nad njo navdušen in je z veseljem sprejel povabilo k sodelovanju.

»Jana kot glasbenika in tudi človeka izredno spoštujem. Iskreno sem bil presenečen in zelo hvaležen, ko mi je čestital ob izidu pesmi ‘Lagano’ in kasneje ob njenem uspehu. Ob povabilu k sodelovanju skupne pesmi sem bil počaščen. Pesem mi je bila takoj všeč, z veseljem sem se mu pridružil in prispeval svoj del. Mislim, da je super, če se glasbeniki različnih stilov povezujemo med seboj in s kvalitetnimi izdelki dvigujemo nivo slovenske glasbe,« je povedal Challe Salle.

Ob izidu novega singla ‘Velik je ta svet’ Jan Plestenjak napoveduje tudi izid novega studijskega albuma, ki bo izšel že v prihajajoči jeseni, pred velikim koncertom »Jan Plestenjak s prijatelji« v Stožicah, 20. oktobra, ob njegovi 25-letnici glasbenega ustvarjanja. Na velikem odru težko pričakovanega koncerta bo stal tudi Challe Salle!

Kot pri vseh svojih skladbah je Jan tudi tokrat avtor besedila in glasbe, Challe Salle je avtor svojega besedila, pesem pa je produciral Enes Tvrtković.

Komentarji