USPEŠNO ZADETKOVO LETO 2018

726

Narodno zabaven ansambel Zadetek je tudi letos, ob zaključku leta, v Pesnici pri Mariboru pripravil velik in nepozaben glasbeni dogodek »ZADETKOVO LETO« z naslovom »Zadetek v petek«.

Zadetek s prijatelji iz ansambla Nemir

Za postavne štajerske mladeniče, Matica, Luko in Sebastijana, ki na glasbeni sceni deluje dobra štiri leta, je bil petkov večer prav poseben. Izdali so namreč svojo drugo zgoščenko z naslovom »Zadetek v petek« in ob tem pripravili istoimenski, že drugi samostojni koncert v domačem kraju, Pesnici pri Mariboru.

Matic, Sebastijan in Luka, ansambel Zadetek

Bilo je več kot dovolj razlogov za srečo in veselje, ter obilico odlične glasbe, ki je napolnila srce in dušo slehernega obiskovalca. Hvaležno občinstvo je nastopajoče nagradilo s številnimi močnimi aplavzi, vriski in stoječimi ovacijami. Ob zaključnem, skupnem nastopu glasbenikov, je bila vsa dvorana na nogah. Obiskovalci so se zlili s slovensko glasbo, duše in srca so se povezale med seboj in večer je bil popoln. Fantje niso pozabili niti na mamo Marino, ki je bila gonilna sila pri organizaciji tako zahtevnega projekta, ter ji namenili velik šopek čudovitih rož.

Skratka… »Zadetek v petek« jim je v glasbenem smislu vsekakor uspel, kot so si zamislili in njihov večmesečni trud je bil poplačan. Fantje imajo energijo, voljo do dela, visoko raven kakovosti in če se bodo še naprej trudili ter predvsem uživali v tem, kar počno, jih čaka svetla glasbena prihodnost. Mi pa bomo v pričakovanju novega glasbenega doživetja še naprej peli, tudi lepe »Zadetkove« slovenske pesmi.

 

Komentarji