Super seksi Eva Plešnar

2007

Ko boste videli nov videospot skupine Victory, ne boste zgrešiti dekleta po imenu Eva Plešnar. Zelo seksi, vedno nasmejana, čudovita in karizmatična manekenka je namreč dobila glavno vlogo v novem video izdelku priljubljenih fantov, ki so več kot zadovoljni s svojo izbiro.

To je ona, Eva Plešnar, nagajiva, igriva in tudi malo trmasta punca, kot ponavadi opiše sebe. Rada ima naravo in živali. Je ponosna lastnica konja in dveh malih čivavic, ki jo redno spremljajo na njenih potepanjih po naravi. Preprosta punca, študentka geografije in sociologije, ki se ukvarja tudi z manekenstvom in modelingom. Svoj prosti čas, ki ga je trenutno bolj malo, pa posveča družini, prijateljem in stvarem, ki jo razveseljujejo in sproščajo.

Eva Plešnar, super seksi dekle, je zvezda novega videospota skupine Victory.

Če boste imeli srečo, boste Evo lahko ujeli v hribih ali v fitnesu, morda celo na konju, ko bo prijezdila mimo vašega doma. Da ima veliko srce, pa priča tudi podatek, da se posveča dobrodelnosti in ljudem, ki potrebujejo pomoč. Super punca, ni kaj. Za oženit, če prav pomislimo.

Eva ima rada tudi jeklene konjičke.

In kako je prišlo do sodelovanja s skupino Victory? “Naključje je hotelo, da sem postala glavna igralka v videospotu dobro znane skupine Victory. Vesela sem, da sem sodelovala s tako srčnimi in čudovitim ljudmi, sploh pa v videospotu za skladbo, ki ima čudovit pomen. Vsi člani skupine imajo nek svoj čar, ki daje popolno celoto,” začne pripovedovati navdušena Eva, mi pa jo pobaramo za tremo.

“Med snemanjem videospota je bilo zelo, zelo sproščeno. Ker sem se prvič znašla v vlogi igralke, se je seveda pojavila tudi začetna trema, ki je kaj kmalu minila. Robert je s hitrimi in enostavnimi nasveti ter triki pomagal pregnati to začetno tremo, ki je po prvem posnetem kadru ni bilo več.”

Mlada lepotica se je odlično ujela s fanti skupine Victory.

Eva je bila več kot zadovoljna s celotno snemalno ekipo. Fantje skupine Victory so ji res všeč, saj pravi, da znajo narediti dober žur in da so tudi na snemanju popestrili vsako minuto dogajanja. Ali kot je zaključila sama: “Če bi lahko, bi čas zavrtela nazaj in ponovila izkušnjo.”

Ekipa Golice mladi manekenki želi še veliko uspehov v nadaljnji karieri in pošilja pozdrave tudi njenemu konju ter malima čivavicama.

Postavna Eva je tudi športnica.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji