SKUPINA BASSLESS USTVARJA TUDI ZA OTROKE!

470

Bassless predstavljajo novi single in videospot s katerim v novi vokalni preobleki obujajo nostalgijo risank naše mladosti. Jih prepoznate?

Looney tunes, Scooby Doo, Dexters laboratory, Cow and Chicken, Powerpuff Girls in Johnny Bravo v igrivi in dinamični a capella verziji bodo narisali nasmeh na obraz vseh, ki so odraščali v 90-ih. V čisto svežem videospotu se Bassless sprehodijo po poti svojega otroštva in obudijo vsem dobro poznane melodije, ki so spremljale brezskrbne mladostne dni. Slovenska mednarodno priznana in nagrajena a cappella skupina pripravlja tudi svoj prvi album, ki ga bodo 25. aprila predstavili na velikem odru Kina Šiška. Njihov odrski nastop z raznolikim repertoarjem gledalcu ponudi pravo mero tehnične dovršenosti, profesionalizma in sproščene šaljivosti, skozi katero zasije barvita osebnost in karizma vsakega člana. 

Skupina Bassless, 2019

 

Bassless je skupina petih članov z različnih koncev Slovenije, ki jih od leta 2013 združuje ljubezen do glasbe in skupnega ustvarjanja. Skupino sestavlja navdušena peterica pevcev: Karin Možina, Nastja Vodenik, Kristjan Virtič, Klemen Brezavšček in Matej Virtič. Izvajajo a cappella priredbe pesmi široke palete žanrov: pop, rock, disco, dance, funk, jazz, blues, ter lastno avtorsko glasbo. Po tem, ko so se širši publiki predstavili kot polfinalisti 4. sezone šova Slovenija ima talent, je sledila nominacija za prestižno menarodno a cappella nagrado Cara Award in osvojena 2. nagrada AVA Award. Doma in v tujini priznana zasedba redno koncertira, odpravili pa so se tudi že na gostovanja v Švico in na Tajvan. Izvajajo barvite priredbe širokega spektra žanrov ter svojo lastno avtorsko glasbo, s čimer poskrbijo, da se za prav vsakega poslušalca lahko nekaj najde.

Bassless vabijo v Kino Šiška, v četrtek 25. aprila, kjer bodo predstavili izid prvega albuma – Bodite priča vokalni in vizualni poslastici!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Mojekarte: https://www.mojekarte.si/si/bassless/vstopnice-1115798.html

Na našo  televizijo GOLICA prihajajo v goste v sredo 10.4 ob 16.00. Bodite z nami, kajti zabavno bo!

Komentarji