Skrivnostna dekleta

1609

Na Golici radi odkrivamo nove talente in smo zelo veseli, da se z narodnozabavno glasbo ukvarja tudi čedalje več mladih. No in ena takšnih skupin je tudi Ansambel Skrivnost, ki ga sestavljajo štiri simpatična mlada dekleta, ki si več kot zaslužijo vašo pozornost. 

Ansambel Skrivnost so štiri mlada dekleta, Sonja Klemenec in sestre Ana, Ema ter Kristina Oražem. Prihajajo iz okolice Lukovice in okolice Kamnika. Njihov ansambel deluje od sredine leta 2012, v sedanji zasedbi pa so od septembra, leta 2014. Povezuje jih veselje do glasbe in prepevanja. Skrivnostnice, kot se rade imenujejo same, nastopajo na raznovrstnih praznovanjih, obletnicah, otvoritvah, koncertih in seveda na veselicah, kjer je odziv poslušalcev vedno dober. Tudi zato, ker v slovenski narodnozabavni glasbi manjka dekliških skupin.

Štiri mlada dekleta iz Ansambla Skrivnost počasi osvajajo slovensko narodnozabavno sceno.

Drugače pa sestre Oražem in Sonja Klemenec niso popolna neznanka, saj so ujele že nekaj konkretnih uspehov. Nastopajo z ansamblom Saše Avsenika, bile so predskupina Marku Vozlju in skupini Pop Design, na festivalu Gadova peč pa so osvojile nagrado za najboljše debitantke in odlično tretje mesto po izboru občinstva. Ali kot so nam povedale same: “Vse se je začelo na gasilski veselici na Ježici, kjer smo po naključju igrali skupaj s Sašom Avsenikom. Po tej veselici so nas povabili k sodelovanju in seveda smo z veseljem sprejele povabilo. V poletni sezoni 2016 in 2017 smo bili in smo njegova predskupina, kar pomeni, da igramo začetno ‘rundo’ na večini njegovih veselic.”

Obetavne punce, ni kaj. Pa še luštne povrhu, kar je super recept za uspeh.

Za konec pa še njihov novi videospot za skladbico Zaljubljena. In seveda ugibanja oboževalcev, katera je oddana, katera pa še vedno samska.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji