ŠEPET in njihovo RANJENO SRCE

357

Ranjeno srce je skladba o kateri smo že pisali na našem portalu. Ampak vsekaor si zasluži dvokratno predstavitev, kajti člani ansambala so prav v teh dnevih posneli videospot zanjo.

Valček Ranjeno srce je bil predstavljen v polfinalu festivala Slovenska polka in valček 2019. Kljub temu, da se ansamblu Šepet ni uspelo uvrstiti v finale, ima skladba dober potencial za uspeh. Melodično melodijo in vrhinsko besedilo je okrepila še globoka zgodba… Valček namreč   nosi  ganljivo ozadje. ”

Robert Goličnik, vodja ansambla Šepet  je namreč  pred leti prestal operacijo na srcu in takrat so močno trepetali, saj  je med operacijo že odhajal. Ni manjkalo veliko, pa ga več ne bi bilo in zagotovo tudi Šepeta ne.

Res je, valček je krasen in nosi tudi ganljivo ozadje. “Ja, naš Robert je pred leti prestal operacijo na srcu in takrat smo močno trepetali, saj nam je med operacijo že odhajal.

Snemanje spota za valček Ranjeno srce, 2019

Ni manjkalo veliko, pa ga več ne bi bilo in zagotovo tudi Šepeta ne. A Robert je borec, ki se je vrnil, ozdravel in od takrat delamo še z večjo vnemo. Ko nam je avtorica Romana Cafuta prinesla besedilo skladbe RANJENO SRCE smo ugotovili, da se mnoge bolezni pozdravijo, tudi tako huda kot jo je prestal Robert, a razočaranje v ljubezni NIKOLI.”
Srečno pot želimo novemu valčku, Robertu pa zdravo srce.

Vse lepo želimo ansamblu Šepet tudi v bodoče,  Robertu pa predvsem močno in  zdravo srce.

Sicer pa bodo Šepetovci gostje na naši Golici 6.5 ob 15.30, kjer bodo izdali še kaj več.

 

https://www.youtube.com/watch?v=za35SRbZmN0

 

Komentarji