RITEM PLANET SE VRAČAJO PO 15 LETIH!

453

Sigurno se še spomnite velikih hitov Nebo je brez oblačka, Ustnice brez poljubov, Zgoraj brez in drugih, ki so jih pred dvajsetimi leti prepevali Ritem Planet. Po sedmih letih delovanja so se žal umaknili iz odrov leta 2004, saj so se posvetili svojim družinam in službam, najvidnejši član Jani Pavec pa je ustanovil popularno skupino Atomik Harmonik.

Po petnajstih letih premora pa se na veselje mnogih skupina Ritem Planet ponovno vrača na koncertne odre z novo pesmijo Pravo sem izbral.

Fantje so zdaj v zrelih letih in življenje je ubralo mirno pot. Ker pa pravi glasbenik nikoli ne zapusti glasbe, so se ponovno našli v preteklem letu, ko so skupaj zaigrali na nekaj porokah, kjer so poskrbeli za pravo glasbeno poslatico, kar je vodilo do tega, da se zdaj tudi uradno vračajo. Pesem Pravo sem izbral opeva večno tematiko ljubezen in z njo povezano poroko. »Ljubezen kronaš z zakonom, kjer se zavežeš, da si si zvest v dobrem in slabem«, pravijo Ritem planet, ki vidijo poroko kot nekaj nadvse lepega. »Ravno zaradi tega, ker z veseljem igramo na porokah, smo izdali pesem in videospot s poročno tematiko”, pa je dodal Jani Pavec, ki se pompozne vrnitve Ritem Planet neizmerno veseli. Avtor glasbe in besedila nove pesmi je Boštjan Konečnik, aranžma pa je delo Željka Mladenoviča.

Sladek uvod njihove nadaljne poti se bo zgodil na eni izmed čudovitih poročnih lokacij podjetja Kaval-Group, v restavraciji Evergreen na Smledniku 14.3.2019 od 18.00 do 20.00 ure.

Glavna nit dogodka bo degustacija različnih okusov tort in sladic ter predstavitev novega videospota s poročno temo z naslovom Pravo sem izbral, skupine Ritem Planet. Skupina Ritem Planet bo ob tem, ko se boste vi sladkali in nazdravili s kozarčkom penine poskrbela za dobro glasbo s katero zažiga tudi na porokah.

Zasedbo RITEM PLANET sestavljajo Jani Pavec (vokal), Mare Pšeničnik (bas), Luka Petrič (bobni), Žiga Jamnik (klaviature), Sandi Belec (kitara). V živo se jim na nastopih pridruži tudi pevka Nika Svetlin.

Novi skladbi PRAVO SEM IZBRAL lahko prisluhnete na spodnji povezavi…

Komentarji