Res so od hudiča, ti Vražji muzikanti!

1503

Mladi in dokaj novi, a nizajo uspeh za uspehom. To je ansambel Vražji muzikanti. Skupino sestavlja pet mladih, glasbeno izobraženih fantov: Alen Partlič, Jan Junger, Luka Krof, Klemen Pešl in Aleš Rola, ki kot ansambel obstajajo nekje od avgusta 2016.

Poleg študijskih in drugih obveznostih se vsaj enkrat tedensko dobivajo na vajah, kjer dodobra izdelujejo narodnozabavni in zabavni program. Vso glasbo izvajajo namreč izključno in popolnoma v živo.

Želijo si sicer uspeti, a glavno vodilo jim je predvsem uživati v tem, kar počnejo. Kot kaže, se jim tak način razmišljanja obrestuje. Naj naštejemo le nekaj njihovih najodmevnejših dosežkov:

– s skladbo ‘Naj nerodno ti ne bo’ nagrada za Najboljše debitante na Festivalu v Števerjanu 2017

– pesem ‘Nora noč’ je osvojila naziv Absolutni zmagovalci Festivala Guštanj 2017

– za pesem ‘Deklica moja’ Zlati pastirček, najboljša melodija festivala Graška gora poje in igra 2017 in naziv absolutnega zmagovalca občinstva festivala

– poleg tega še naziv absolutnega zmagovalca, nagrado za najboljšo melodijo in nagrado za najboljšo izvirno skladbo v celoti na 1. narodnozabavnem festivalu pod Pohorjem- Oplotnica 2017 s skladbo ‘Ona se vrača’

Za praznik zaljubljenih so posneli priredbo skladbe odlične skupine Oberkrainer Power in nastala je živahna polka ‘Moja si’, za katero so video naredili kar na samem snemanju. Nastaja tudi projekt v sodelovanju z odlično pevko Sašo Zamernik, ki bo kmalu ugledal luč sveta.

Pridno vadijo, delajo, snemajo nove skladbe, kar smo že opazili, predvsem pa začutili njihovo pozitivno mladostno energijo.

Komentarji