REBEKA DREMELJ-ŠE VERJAMEM

487

Nova skladba in videospot ‘Še verjamem je polna čustev in emocij. Ob ogledu videospota marsikatero oko, zarosi…

Rebeka Dremelj o sami skladbi; 

Z novo skladbo sem želela vsem nam nastaviti ogledalo, saj nihče izmed nas ni popoln. Edinstvene osebe, ki nastopajo v videospotu Še verjamem‘ so bolj popolni kot marsikdo izmed nas,« je ob premieri povedala Rebeka in nadaljevala: »Izkoristili so svoje potenciale, sprejeli svojo nepopolnost in iz nje naredili veliko več, kot bi si mnogi od nas upali. Snemanje tega spota je bila zame najlepša izkušnja do sedaj, ki mi je dala ogromno inspiracije. Ana, Darko in Barbara so me naučili, da lahko v življenju dosežem veliko več, kot si upam.

Rebeka Dremelj

Čestitke Rebeki Dremelj, avtorjema skladbe Alešu Klinarju in Anji Rupel, nastopajočim v videospotu, Ani Rogel, Barbari Šamperl in Darku Đuriću.

Videozgodba ‘Še verjamem‘ izjemno čustvenega sporočila je osvojila Slovenijo in postala najbolj gledan video v Sloveniji v manj kot dveh dneh od premiere! S klikom na spodnjo povezavo si lahko ogledate tole čustveno zgodbo.

Sicer pa vas ob tej priložnosti vabimo tudi k ogledu iskrenega intervjuja z Rebeko Dremelj, ki bo naša gostja na televiziji Golica, v ponedeljek 20.5 ob 15.30. 

Komentarji