AZALEA IŠČE NOVEGA HARMONIKARJA

351

Ansambel Azalea zapušča dosedanji član, harmonikar Luka Adamič, zato Alen, Gregor in Meta vabijo k sodelovanju novega glabenika.

V življenju prepotujemo veliko poti, takšnih ali drugačnih. Tako se je naš Luka, ki je najprej krasen človek, nato pa harmonikar in vse ostalo, odločil, da je dovolj neprespanih vikendov, vaj, voženj, razdajanja na odru in da se bo posvetil še drugim stvarem. Vsekakor bo z nami vztrajal toliko časa, dokler ne najdemo pravega in dokler se ta v miru ne navadi vseh zadev, tako da ne vi, dragi naši poslušalci, ne naše stranke, ne boste niti kanček prikrajšani. Mi spoštujemo njegovo voljo, hkrati pa vemo, da ne želimo odnehati. Zato iščemo novega člana,” so zapisali na uradni facebook strani.

In kakšega muzikanta si želijo v svoji sredi?
V prvi vrsti moraš biti človek, v drugi vrrsti odličen harmonikar, v tretji pevec prvega ali drugega basa, v četrti pa soliden klaviaturist,” so še dodali v zapisu. Skratka, iščejo pravege muzikanta, ki je pripravljen večino vikendov preživeti na odru, da je resen in da ni “muha enodnevnica“, saj želijo skupaj nadaljevati začrtano pot, po kateri hodijo že od leta 2007.

Vsi, ki ste se prepoznali v opisu in se želite pridružiti Azalei, se javite na 040 147 864 ali ansambelazalea@gmail.com.

Komentarji