Pasjeljubec Pečo

1067

Naš sodelavec Robert Pečnik-Pečo, ki vas že nekaj let navdušuje, sprošča in zabava v jutranjem programu Golice, je velik ljubitelj psov. Še posebej svoje angleške buldike Roxy, v katero je zaljubljen še bolj kot v hokej. Le kdo bi mu zameril.

Robertovo življenje je že od nekdaj tesno povezano s takšnimi in drugačnimi psi. Njegova žena je imela dalmatinca, on je imel nekoč boksarja, ko sta se preselila v novo stanovanje, pa so kupili prečudovito buldiko Roxy, po katero se je Pečo, kot ga kličejo vsi, odpeljal celo v Nemčijo. Ali kot pravi sam: “Hčerki Maši sem ob selitvi v novo stanovanje obljubil, da bomo kupili psa. Ona je vseskozi navijala za buldoga, midva z ženo pa se nisva mogla takoj odločiti. No, na koncu je obveljala Mašina želja in mala Roxy je postala novi član naše družine.”

Pečo je super možakar, kar vedo povedati tudi njegovi sodelavci na Golici. Je vesten in marljiv delavec, pa nanj se lahko vedno zaneseš. V prostem času obožuje hokej, kjer ga ne smeta motiti niti žena in hčerka. No, edino bitje, ki ima pravico, da ga zmoti celo med tem, ko se pogumni možje na ledu podijo za črno ploščico, pa je seveda njegova lepotička Roxy, ki jo ima resnično neizmerno rad.

Super možakar, kot smo rekli.

Ali kot pravi Roxy: “Hov, hov, komaj čakam, da moj Pečo pride domov.”

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji