ORGINAL ŠTAJERCI- PREPOVEDANA

1173

Original Štajerci so zelo uspešna in zanimiva  kombinacija samih prekaljenih glasbenikov, ki se  tako ali drugače z glasbo ukvarjajo tudi poklicno. Fantje, ki sicer največ nastopajo po tujini, se uspešno prebijajo tudi na slovensko sceno, tokrat s prvim videospotom za slovenski trg. Delo so zaupali naši ekipi. 

Tako po dobrih petih letih muziciranja po tujini, v zadnjem času veliko delajo tudi za domači trg. Nekaj skladb v slovenščini so že posneli,  še kar nekaj pa jih napovedujejo, saj za prihodnje leto načrtujejo izdajo CD zgoščenke v slovenščini. V teh dneh predstavljajo novo skladbo, ki nosi naslov “Prepovedana“. Zanjo je melodijo spisal harmonikar in vodja zasedbe Jernej Brilej, besedilo pa je spisala Irena Potočnik.

Orginal Štajerci 2018

Za omenjeno pesem so posneli tudi videospot, ki pa seveda ni prvi. V bližnji prihodnosti obljubljajo veliko, saj se termini veselic, porok in ostalih slovesnosti hitro polnijo tudi v Sloveniji.  Sami zase pravijo, da so posebni zaradi zvena, združujejo štiriglasno petje s diatonično harmoniko in k temu zraven dodajo še trobento ter klarinet.  Veliko obetajo tudi na zabavnem področju. Po obljubah predstavnika Original Štajercev, Davorina Žižeka, lahko v mesecu decembru pričakujemo aktualno zabavno pesem. Veliko užitkov ob  poslušanju pesmi – Prepovedana, ki je samo v enem tednu dosegla več kot 30.000 ogledov. Bravo fantje, ekipa Golica tv vam želi še veliko nadaljnih uspehov.

Komentarji