Ognjeni obisk

2069

Včeraj nas je v studiu obiskal čedni Gašper Salobir, član popularne fantovske zasedbe Ognjeni muzikanti. Gostitelj Dejan Krajnc iz Poskočnih muzikantov tako končno ni bil več najlepši pred kamero, če se malo pošalimo. 

Ognjene muzikante sestavljajo mladi glasbeniki, doma iz okolice Kamnika in Celja. Z delovanjem so pričeli konec leta 2010, skupino pa so sestavili zaradi želje po kvalitetnem izvajanju žive glasbe vseh zvrsti. Do zdaj so izvedli preko petsto nastopov in razveseljevali ljudi z glasbo in humorjem.

Gašper Salobir pride vedno z veseljem v naš studio.

Gašper Salobir, sicer letnik 1988, doma iz Laškega, je vedno super gost, kar lahko potrdi tudi naš voditelj Dejan. Svojo glasbeno pot je začel v glasbeni šoli Laško, z učenjem klarineta, nadaljeval na Srednji glasbeni in baletni šoli Ljubljana v programu umetniške gimnazije in diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani. V ansamblu Ognjeni muzikanti, kjer mu družbo dela tudi Uroš, ki je malo nazaj s svojo punco Tjašo tekmoval v našem šovu za izbor najlepšega para, igra klarinet, saxofon in kitaro ter tudi poje.

Fant na mestu, res. Pa še dirigent pihalne godbe Laško.

Naš Dejan je bil zelo navdušen nad svojim gostom Gašperjem.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji