ODLIČNI KVATROPIRCI PREDSTAVLJAJO NOVO SKLADBO

425

O Zmagovalki  39tega festivala Melodij morja in sonca  smo že pisali. Najbolj prestižna nagarda po kočnem seštevku  je odšla v  roke  Tinkari Kovač s pesmijo »Bodi z mano do konca«. 

Rezultat glasovanja, MMS 2019

Drugo mesto so zasedli  Kvartopirci  s skladbo Veter je vel in si z dovršeno vokalno izvedbo pošteno prilslužili nagrado za najboljšega izvajlca festivala.

Skladba “Veter je vel” je delo Sama Kališnika in Tomaža Krta, besedilo pa je dodal Damjan Pasarič, sicer znan glasbenik in ustvarjalec narodnozabavnih melodij.
Kvatropirce, katerim radi prisluhnete tudi na naši televiziji smo ob koncu festivala vprašali po samih občutkih in o tem kako so znova doživeli festivalski oder.
Zmage nismo pričakovali, smo pa veseli tako visoke uvrstitve. V času samega festivala nam je ponagajalo vreme in  prenos v živo so organizatorji morali prekiniti. Takrat smo roko na srce bili vsi izvajalci kar pošteno na trnih. Vsi smo namreč nenazdnje čakali na končni rezultat in razglasitev najboljših. Ampak vse se je dobro končalo.”
Zadovoljni in srečni smo  ob koncu samega festivala. Želimo pa si da naša nova skladba Veter je vel najde svoje zavetje v domovih poslušalk in poslušalcev in da bodo ob poslušanju le te slišali njeno sporočilo. 

Skladbi lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

Komentarji