Obiskal nas je Jan Plestenjak

1136

Ne zgodi se velikokrat, da v našem studiu gostimo tako eminentne goste kot je Jan Plestenjak. Še posebej izven narodnozabavne scene, ki je kot veste naša prioriteta. 

Jan se je s svojim legendarnim kitaristom in avtorjem Cotom k nam oglasil že nekaj časa nazaj, se ga pa še vedno radi spominjamo, saj je bil resnično super in nepozaben gost. Da ne bo pomote, Jan že nekaj časa pridno jadra tudi v narodnozabavnih vodah, kjer je posnel duete z Modrijani in Poskočnimi muzikanti, kasneje pa napisal še pesem o Petelinih, ki so jo prepevale Špela Grošelj, Jasna Kuljaj in naša Ljubica Špurej Jazbinšek.

Jan Plestenjak je več kot navdušil naše gledalke, v studio pa je pripeljal tudi svojega prijatelja in kitarista Cota.

Vedno šarmantni, lepi in elegantni Jan je zaljubljen v Slovenijo in v slovenski jezik, zato je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bo zašel tudi v narodnozabavne vode. Modrijani in Poskočni muzikanti so bili zelo počaščeni, da so z njim posneli duet, tudi Jan pa je bil zelo vesel, da so se tako hitro odzvali njegovemu povabilu in šli z njim v studio ter na lokacije snemanja videospotov. Da sta obe pesmi že ponarodeli, seveda ni treba posebej razlagati. Jan pač zna in pika.

Jan pravi, da mora dobra pesem nastati v srcu.

Na Golici si želimo, da bi Jan Plestenjak še kdaj zajadral v narodnozabavne vode in mu seveda obljubljamo, da ga bomo še kdaj z veseljem gostili v našem studiu.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji