Obiskal nas je fant izpod Lisce

985

Drži, danes smo na Golici gostili simpatičnega in zgovornega Alena Zabasuja, člana ansambla Fantje izpod Lisce, ki je prišel predstavit nov videospot za skladbo Bodi moja. 

Alen, ki je skupaj s sošolcem Fante izpod Lisce ustanovil pred devetimi leti, je povedal, da njegov ansambel največ nastopa na veselicah in na porokah. Da pripravljajo nove skladbe, še kakšen videospot in morda celo album, če bo tako naneslo. Alen, ki smo ga hecali na račun njegovega precej eksotičnega in neobičajnega priimka, je srečno zaljubljen v svojo izbranko Karmen, kar pomeni, da je ostal imun na čare postavne lepotičke iz videospota za skladbo Bodi moja. Tako nam je vsaj povedal. Če smo mu verjeli, pa je seveda drugo vprašanje.

Fantje izpod Lisce igrajo vse živo, kot radi rečemo, zato so primerni za vsako zabavo in dogodek. Jih pa imamo na Golici seveda najraje, ko prepevajo kakšno po domače. Kakšno takšno polko kot je Bodi moja, katere videospot premierno lepimo tudi v naš članek, da si ga lahko ogledajo čisti vsi naši bralci.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji