Nova zvezda je rojena!

1649

Ko smo videli nov videospot Mladih Pomurcev za skladbo Mladost se ne ponovi, nismo mogli odvrniti pogleda od pevke Tamare Duh, ki je lepša in bolj seksi kot kdajkoli prej.

Da je Tamara Duh ena najlepših in najbolj prikupno simpatičnih pevk slovenske narodnozabavne glasbe, je jasno. Da je bila navihano seksi v videospotu Deklica Ansambla Zadetek, ravno tako čivkajo že ptički na drevesu. Da je zdaj v novem videospotu svojih Pomurcev, ki so na nedavnem festivalu na Ptuju odnesli kar dveh nagradi, lepša in še bolj privlačna kot kdajkoli prej, pa je preprosto neverjetno. In ne samo to, tudi odlična igralka je, pa zna se vživeti v mnogo raznovrstnih vlogic in oblačil skozi celotno zgodbo videospota. In kar je najbolj pomembno, zelo dobro poje, igra na kitaro, obvlada oder in klub slavi ostaja preprosto, prijazno in dostopno dekle.

Tamara Duh se je odlično znašla v vlogi poslovne ženske.

Mladi Pomurci so ta hip zelo obetaven mlad ansambel. Tudi po zaslugi karizmatične Tamare Duh, s katero načrtujejo še mnogo novih pesmi, videospotov in nastopov na veselicah in festivalih.

Na Golici, kjer smo Tamaro že gostili v našem studiu in v rubriki Morske razglednice, želimo Mladim Pomurcem vso srečo tega sveta.

Tamara Duh ni samo lepa, ampak tudi odlično poje.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji