NINA PUŠLAR VABI V KRIŽANKE

586

Nina Pušlar je pevka, ki je priljubljena tudi na naši televiziji, zato ji vsekakor namenjamo vso čast, slavo ter objavo vabila na njen super koncert, ki se bo zgodil septembra v Križankah…

Potem ko je pred štirimi leti v razprodanih Križankah praznovala 10-letnico glasbene kariere, se ob koncu poletja, v petek, 6. septembra 2019, Nina Pušlar vrača v eno naših najbolj intimnih velikih koncertnih prizorišč s svojim odličnim bendom in več kot ducat hiti, s katerimi redno polni radijske valove.

Za eno nabolj priljubljenih slovenskih pevk je razgibano leto, polno novih izkušenj in ustvarjalnih izzivov, v katerem je posnela tudi aktalni hit in video Za naju. Po odličnem valentinovem koncertu v velenjski Rdeči dvorani vstopa Nina v pomlad z razprodanim nastopom v SNG Maribor, prihajajoča turneja jo bo popeljala tudi na nekaj zelo posebnih prizorišč, vrhunec poletnih glasbenih druženj z oboževalci pa bo prav veliki koncert v prenovljenih Plečnikovih Križankah.

Križanke in Nina Pušlar, 2015

Ninini nastopi slovijo kot zgodbe, ki stojijo na vrhunski glasbeni in pevski izvedbi, prepojene s čustvi in velikimi odmerki pozitivne energije, tokrat pa bo program oblikovan kot prerez Nininega 14-letnega ustvarjanja, od zmage na Bitki talentov, preko obveznih To mi je všeč, Svet je tvoj, Za vedno, Poljub na klopci, Ni ona in Za naju, zagotovo pa bo predstavila tudi kaj čisto svežega, saj je tako na odrih kot v studiu trenutno v odlični ustvarjalni kondiciji.

Več o dogodku: www.facebook.com/events/2160038147643614/

Vstopnice: www.eventim.si

 

Zasedba:

Spremljevalni vokali: Ana Ferme, Mitja Bobič in Saša Matajič

kitara: Tadej Košir

klaviature: Miha Gorše

saksofon: Jani Šepetavec

bas kitara: Jernej Kržič

bobni: Dorian Granda

tolkala: Goran Moskovski

 

 

 

 

Komentarji