Nika Stopar, zvezda narodnozabavnih videospotov

2081

Mlada Velenjčanka Nika Stopar, lepa, seksi, privlačna in navihana deklina, ki ste jo brez dvoma opazili v novem videospotu Ansambla Upanje, je zelo zanimiva in talentirana zlatolaska, ki si zasluži vašo pozornost.

Nika Stopar je očitno magnet za domače ansamble, ki ji zelo radi zaupajo različne vloge v svojih videospotih.  Če ste videli Ne grem domov od Gadov, Moje punce od Ansambla Vžig in Odstrani se, ki jo prepeva Ansambel Okej, potem veste o čem govorimo. Nika je zvezda narodnozabavnih videospotov, kar so nazadnje ugotovili tudi fantje Ansambla Upanje, ko so ji dali glavno vlogo v svojem novem projektu Daj, daj.

Nika je res lepa punca, zato je jasno, da jo hočejo v svojih videospotih številni ansambli.

Nika je bila nad Ansamblom Upanje zelo navdušena. Ali kot pravi sama: ” Na snemanju z ansamblom Upanje je bilo zelo sproščeno, fantje so zabavni, profesionalni, zelo prijazni in pozitivni. Snemanje z njimi je bila nepozabna izkušnja in v prihodnje si še želim sodelovati z njimi.”

Nika je zelo uživala na snemanju videospota Ansambla Upanje za skladbo Daj, daj.

In pozor, Nika tudi poje in včasih kot spremljevalni vokal sodeluje z raznimi ansambli. Pa ne samo to, tudi različne inštrumente zna igrati. Recimo klavir, kitaro in bas kitaro, pa še bariton, ki se ga uči igrati te dni.

Talenirana punca, ni kaj dodati. Prepričani smo, da jo bomo videli še mnogih videospotih.

Takole luštna in navihana je bila Nika v videospotu skupine Gadi.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji