NE BODI FIN BODI Z NAMI IN!

1421

Priljubljena glasbena skupina ZaKa PaNE, ki zadnja leta navdušuje z narodno-zabavnimi uspešnicami (Mlejku, Malo nora vsa, Ma daj ne bluzi, Boš ob meni vse življenje, Panika 112,…), njihova energična pevka, Ljubica Špurej Jazbinšek, pa se je izvrstno odrezala v priljubljenem šovu »Znan obraz ima svoj glas«, na zadnji šolski dan predstavlja lahkotno, pozitivno, pop – poletno skladbo z naslovom »Bodi IN«.

»Skladba, Bodi IN, nosi pozitivno sporočilo- sporočilo za boljši jutri, saj si  v časih kakršnih živimo,  zaradi hitrega tempa življenja premalokrat vzamemo čas tako za sebe kot za druge, hkrati pa  imamo včasih občutek kot, da se ne znamo več ustaviti, se pogovarjati in, da izgubljamo svoj pravi »jaz«. Pesem je namenjena vsem generacijam in želimo si, da bi bila ob koncu šolskega leta in začetku počitnic in dopustov, dobra popotnica v boljši jutri« pravijo člani skupine ZaKa PaNe.

Skladbo sta ustvarila tandem Aleš Klinar –Klinči, ki se podpisuje pod glasbo in priredbo, besedilo pa je napisal Klemen Glynn Arh, ki se je v zadnjem obdobju podpisal že pod mnoge uspešnice skupine ZaKa PaNe, idejni vodja projekta pa je bil vodja skupine ZakaPaNE, Rok Smrke.

Videospot je delo naše videoprpdikcije in postprodukcije!

Prijeten ogled želimo…

Komentarji