NAVIHANKE PRISEGAJO NA SRAMEŽLJIVE FANTE

577

Že leto in pol je od tega od kar so se Navihanke  v prenovljeni zasedbi vrnile na glasbene odre. Njihova zvezdica v svetu narodo zabavne glasbe si je že izborila svoje vidno mesto na seznamu najbolj iskaih narodnozabavih skupin. Zato punce pridno vztrajajo na svoji začrtani poti in ustvarjajo luštne polke za ljubitelje tovrstne glasbe. Po polki “Pridne punce” je čas za novo, frišno, poletno, živahno in hudomušno nadaljevanje. Predstavljajo vam novo skladbo z naslovom SRAMEŽLJIVI FANT.

Navihanke so v prvotni zasedbe pričele z delovanjem že davnega leta 2001, zasedba pa se je do danes v celoti zamenjala. Harmonikarica Tanja Čretnik je v skupini od leta 2007, lani spomladi pa so se okoli nje zbrala še štiri simpatična dekleta – Eva Šolinc, Laura Menard, Nika Stopar in Sanja Pezdevšek.

Polko “Sramežljivi fant”je ustvarili Boštjan Konečnik, videospot zanjo je nastal v sodelovaju naše videoprodukcijske hiše. Za piko na i pa so dekleta k sodelovanju povabila še izjemnega igralca in humorista Matjaža Javšnika. Kakšna je pravzaprav njegova zgodba in kako so se kot ekipa ujeli pa lahko preverite na spodnji povezavi.

Navihanke in Matjaž Javšnik

Sicer pa vam Navihake želijo čim več užitov ob posluašnju in gledanju njihove najnovejše polke in vas v času veselic vabijo da jih v živo spoznate  tudi na odrih širom Slovenije.

 

 

 

 

Komentarji