NAŠA LJUBICA IN SKUPINA ZAKA PA NE SO SE UJELI V VROČO ATMOSFERO

441

Naša Ljubica in fantje iz skupine ZakaPaNe so se tokrat ujeli v vročo atmosfero nove skladbe, ki ima pridih temperamentne rumbe in grškega melosa. Zagotovo bo dobra spremljevalka vročih poletnih noči, ki prihajajo.

Nova skladba ATMOSFERA ima pa eno zanimivo posebnost in sicer gre v pesmi za kombinacijo slovenskega in hrvaškega jezika, katera sta oba blizu in razumljiva veliki večini slovenskih poslušalcev. Ker glasba pač ne pozna meja, in je pesem zvenela odlično v obeh jezikih so v skupini rekli: „zakaj pa ne?“ in se v odločili, da bodo pa tokrat naredili pesem kar v prepletu obeh.

Glasbeni projekt je v celoti nastal v Beogradu, v glasbenem studiu EMPIRE, kjer so se člani skupine ZakaPaNe mudili kar tri delovne dni. V skladbo močno verjamejo in ne dvomijo, da bo všeč njihovi publiki. Da se je njihova Ljubica, v vročo ATMOSFERO ujela že na začetku projekta, je krivo sodelovanje z najbolj iskanim glasbenim avtorskim timom na področju Balkanu – Dušanom BAČIĆEM ter Bojanom DRAGOJEVIĆEM, ki že vrsto let uspešno ustvarjata za Severino, Jeleno Rozgo, Nedo Ukraden, Milico Todorović, Učiteljice in druge nadvse uspešne glasbenike. Za del pesmi, ki pa je napisan v slovenskem jeziku pa je poskrbela Ana VURCER, sicer članica zasedbe UČITELJICE.

Vroča ATMOSFERA pa tudi v nadaljevanju projekta ni popustila. Vroči ritmi, vroča telesa, vroči dotiki, zapeljevanje, skušnjava in na koncu strastna noč v dvoje je zgolj le nekaj besed, ki opisujejo zasnovo zgodbe v novem videospotu skupine ZakaPaNe za skladbo ATMOSFERA. Njihovi nadvse zapeljivi Ljubici se je v glavni vlogi v videospotu pridružil še fatalni Gregor Kirsch, z nadvse zavidljivim izgledom in vročica je bila na vrhuncu. Ponovno je bila vsega kriva ATMOSFERA. Atmosfera tu, atmosfera tam… Dejstvo je, da je ATMOSFERA odvisna od večih dejavnikov in posledica tega je tudi smer naše krivulje v življenju.

Zatorej dragi moji, naj vas vodi pozitivno sporočilo nove skladbe ATMOSFERA članov skupine ZakaPaNe; »NAJ BO SLADKO IN NE PREKRATKO, VČASIH SMEŠNO IN MALO GREŠNO. NAJ BO VROČE, ČE SRČEK HOČE, KDAJ NEUMNO IN RES POGUMNO. TO JE PAČ SAMO ŽIVLJENJE.«

Fantje in dekle iz Skupine ZakaPaNe torej v slogu pozitivne atmosfere nadaljujejo in predstavljajo novo poletno skladbo – ATMOSFERA. Polni zagona, pozitive in dobre volje sledijo svojim ciljem in upajo tudi na vašo podporo, za kar se vam iskreno zahavljujejo že v naprej.

 

 

Komentarji