Najlepši par sta Lara in Aljaž

11294

Pa smo ga dočakali. Veliki finale naše ljubezenske sage, kjer ste skupaj z nami izbrali najlepši par slovenske narodnozabavne glasbe. Dve uri trajajoč spektakel, ki ga je vrhunsko odvodila Klavdija Winder, je postregel s številnimi glasbenimi gosti, smehom in romantiko, kjer sta na koncu slavila Lara in Aljaž, sicer člana Ansambla Šepet. 

Prijetna domačija Lisjak je bila v torek zvečer prizorišče finalne oddaje, v kateri so gledalci Golice TV izbrali najlepši par narodnozabavne glasbe. V igri je bilo sedem parov, v veliki super finale pa sta se poleg Lare in Aljaža uvrstila še Tadeja in Sandi, ki ju sicer poznate iz ansamblov Slovenski zvoki in Bratje Avbreht. Prečudovita Lara je bila ob razglasitvi zmagovalca vidno ganjena, njene solzice sreče pa je z vročim poljubom pogasil njen do ušes zaljubljeni fant Aljaž.

Tadeja in Sandi sta zasedla drugo mesto in bila več kot zadovoljna.

Za glasbeni predah so poleg Modrijanov, ki so v ogenj poslali svojega člana Franja in njegovo sopotnico Marino, poskrbeli sami odlični glasbeniki, med katerimi velja še posebej izpostaviti Zaka pa ne, Katrco, Frajerke, Ansambel Jureta Zajca, Tjašo in Uroša, Ansambel Šepet, Ansambel Vihar in seveda legendarno Majdo Petan, ki je bila tudi v strokovni komisiji in je namesto točk delila srčke. Zanimivo dejstvo je to, da so vsi pari tako ali drugače del skupin, ki so z nami delile oder, kar pomeni, da sodelujejo tudi poslovno in glasbeno, ne samo zasebno in ko pride do romantike ter ljubezni.

Ansambel Šepet, v katerem pojeta naša zmagovalna zaljubljenca Lara in Aljaž.

Modrijani so zapeli prekrasno balado Tebi, njihov basist Franjo pa je s svojo Marino tekmoval za najlepši par.

Urošu in Tjaši, ki sta na odru zapela svoj prekrasen duet, je do super finala zmanjkalo čisto, čisto malo glasov.

Punce skupine Frajerke vedno naredijo dober žur.

Člani skupine Zaka pa ne so navijali za svojega Draga, ki se je ves večer seveda stiskal k svoji najdražji Klari.

Dve uri dolga prireditev je minila kot bi trenil, za kar je zaslužna tudi naša voditeljica Klavdija Winder, ki je na odru z različnimi pari izvajala razne zabavne igrice, od lupljenja kumar, do napihovanja balonov. Hišna opravila pač, če se malo pohecamo. Ali kot je povedala Klavdija: “Res sem vesela, da ljubezen vlada narodnozabavni glasbi. To nas drži pokonci v teh čudnih časih. In naši pari so dokaz, da je ljubezen res nekaj lepega in da premaga vse ovire.”

Tokrat še posebej čudovita voditeljica večera Klavdija Winder je razmišljala, da bi s svojim srčnim izbrancem Iztokom s tem oldtimerjem odšla na poročno potovanje.

Ne pravijo zastonj, da gre ljubezen skozi želodec.

Tudi napihovanje balonov je del prave ljubezni.

Na koncu sta, kot smo že zapisali, slavila lepotička Lara in njen Aljaž, ki sta najbolj navdušila naše občinstvo. “Za vedno bova ostala skupaj in nič na tem svetu naju ne more ločiti,” sta povedala enoglasno, se objela in strastno poljubila samo za našo kamero. Vsi ostali pari so jima iskreno privoščili zmago, saj verjamejo v njuno lepo ljubezen. In tudi svojo, da ne bo pomote.

Lepotička Lara je do ušes zaljubljena v svojega Aljaža, ki ga ne zamenja za nič na svetu.

Vsi pari so bili veseli za zmago Aljaža in Lare.

Vse veseli, vsi zadovoljni, vse zaljubljeni do ušes in še dlje.

Naši zaljubljeni pari so se družili tudi po koncu prireditve.

Nobene tekmovalnosti in fovšije, ena sama dobra volja in seveda ljubezen.

Pari so bili odlično razpoloženi že na generalki.

Tako veliko pozitivne energije, dobre volje, čustev in ljubezni niste do zdaj videli še v nobeni naši oddaji. Res je bilo lepo gledati nasmejane ženske obraze in zadovoljne moške ob njih. Tega danes v tem podivjanem svetu manjka. Te iskrene in prvinske ljubezni, ki so jo pokazali vsi naši pari. Za vsa ta čustva in nasmehe zadovoljstva se jim še enkrat zahvaljujemo in jim želimo še veliko skupnih dni in noči na njihovi življenjski poti.

Da je bila Marina, sicer partnerka Modrijana Franja, brezhibno urejena, je seveda poskrbela naša čudovita maskerka Sandra.

Prešerno razpoložena Modrijana Peter in Blaž sta stiskala pesti za Franja in nam povedala, da je resnično zatrapan v svojo Marino.

Simpatična Urška, članica Ansambla Jureta Zajca, nam je takole poslala seksi poljubček.

Naša voditeljica Ljubica Špurej Jazbinšek je res vsestranska ženska. Navijala je za svojega Draga, nastopila na odru kot pevka in celo prireditev še režirala iz našega reportažnega vozila.

Ponosni smo bili, da nas je s svojim obiskom počastila tudi zimzelena Majda Petan.

Pa zaključimo tole prečudovito ljubezensko zgodbo še s tremi fotografijami, ki kar kipijo od ljubezni. Na prva sta Tadeja in Sandi, drugo uvrščena zaljubljenca, na drugih dveh pa naša zmagovalca Lara in Aljaž, ki sta nas že povabila na svoje prihajajoče poročno potovanje, ki se bo zgodilo že naslednji mesec. Tako sta vsaj obljubila.

Napisal: zaljubljeni Iztok Gartner

Komentarji