Moški mora biti pod komando

2732

Naši voditeljici Klavdija Winder in Ljubica Špurej Jazbinšek zelo dobro vesta, da je treba moškega držati pod kontrolo in ga naučiti vsa mogočna hišna opravila, da je priden in tak kot se spodobi. 

Včerajšnja zabava ob izboru najlepšega para narodnozabavne glasbe je seveda pustila vidne posledice, ki jih je bilo treba danes zjutraj sanirati, da nam ne bi kdo slučajno zabrusil tistega znanega pregovora o oslu in dlaki. Zato sta naši najbolj pridni voditeljici Ljubica in Klavdija vzeli stvari v svoje roke in angažirali še Klavdijinega fanta Iztoka, ki kot kaže ni imel druge izbire, kot da jima pridno in ubogljivo pomaga.

Klavdija je svojega Iztoka kot vsaka prava žena naučila ženskih opravil.

Iztok pa ne bi bil Iztok, če ne bi dekleti na koncu pustil na cedilu, si verjetno mislite zaradi spodnje slike. Pa ne bo držalo, veste. Iztok in Klavdija sta namreč odšla na bližnji senik, Ljubica pa je morala delo dokončati sama. Kaj sta počela na seniku, pa prepuščamo vaši poredni domišljiji. Ljubica je bila namreč skrivnostno tiho in je rekla le: “Kar se zgodi na seniku, ostane na seniku.”

Ker sta Klavdija in Iztok pobegnila na senik, je morala Ljubica delo opraviti sama.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji