Morske razglednice: Tina Poljanšek

3013

Bivša Navihanka Tina Poljanšek je zdaj pevka v novem in čedalje bolj priljubljenem ansamblu Prisrčniki. Študentka ljudske glasbe na Deželnem konservatoriju za glasbo v avstrijskem Celovcu. Bodoča učiteljica diatonične harmonike, ki v prihajajočem šolskem letu zaključuje štiriletni študij v tujini. In ena zelo seksi ter očarljiva temnolaska. 

Privlačna Tina, ki je s Prisrčniki požela lepe uspehe na festivalih Števerjan in Graška gora, je pred odhodom na letošnji morski oddih v  sklopu svoje diplomske naloge pripravljala zaključni koncert v svojem rodnem kraju, kjer bo skupaj s sošolci zaigrala avtorsko aranžirane skladbice v ansambelski zasedbi.

Pridna in ambiciozna deklina, ki nas je seveda vzela tudi seboj na morje. Takoj smo bili za, da ne bo pomote.

Tina Poljanšek je šolana glasbenica in zelo seksi ženska.

Tina se je najprej odpravila na dopust na Korčulo, nato je uživala v Novigradu, pred začetkom študijskega leta pa bo odpotovala še v Amsterdam.

Dovolj filozofije, smo ji rekli in nakazali, kaj si želimo slišati. Tako je vedela za kaj se gre in razložila: “Zgoraj brez se na javnih plažah ne sončim. Če bi imela svojo zasebno plažico, pa v tem seveda ne vidim problema.”

Tine na plaži žal ne boste ujeli zgoraj brez.

Kot vsaka ženska, tudi Tina na morje odnese preveč oblačil, ki ji potem ležijo po omarah ali v kovčku. Ali kot pravi sama: “Vedno se oblačim po občutku in sproti, zato na morje seveda vzamem preveč oblačil (smeh).”

Kaj pa sončenje in navade na plaži, nas zanima.

“Nisem tip človeka, ki bi se predolgo cvrl na vročini. Z veseljem pa grem seveda vsak dan na plažo, ker že od malih nog obožujem morje. Pa tudi porjavim rada malo, da sredi poletja nisem bela kot jogurt,” pojasni seksi črnolasa gazela, ki so ji zelo všeč obmorska mesta, po katerih rada kolesari s istim starinskim kolesom s košarico.

Tina ima rada kolesarjenje po obmorskih mestih.

Tina Poljanšek nam je hotela zaupati še kako navihano morsko prigodo, pa se je premislila in dejala: “Ena prigoda je, ampak žal je preveč vroča za javnost (smeh).”

Ker smo vztrajali, smo jo seveda izvlekli iz nje. Res je vroča. Tako zelo, da jo bomo obdržali zase.

Le namignemo, da se je začela na plaži, kjer je…

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji