Morske razglednice: Tadeja Abram in njena medica

6942

To je ona, zelo privlačna, postavna in sila simpatična Tadeja Abram, pevka izvrstnega ansambla Slovenski zvoki, ki je s svojim fantom Sandijem zasedla drugo mesto v našem izboru za najlepši par narodnozabavne glasbe. Izvolite njeno morsko razglednico. 

Tadeja obožuje Dalmacijo in gre vsako leto na morje na hrvaško obalo. Le lani je naredila izjemo, ko jo je njen Sandi peljal na Zakintos v Grčiji.  “Zmeraj gremo v Dalmacijo. Le lansko leto sem naredila izjemo in sva s Sandijem odpotovala v Grčijo, na Zakintos, kjer je bilo res nepozabno. Tam sem bila na plaži tudi prvič zgoraj brez,” nam je zaupala lepa temnolaska, ki obožuje lenarjenje na plaži in čofotanje v morju.

Tadeja si je lani s fantom Sandijem privoščila nepozaben oddih v Grčiji.

Tadeja si po kopanju in nastavljanju sončnim žarkom, kjer njeno telo varuje krema s srednje visokim zaščitnim faktorjem Afrodita, zvečer privošči sprehode, dobro večerjo in pivo, ki ga še posebej obožuje.

In plani za letos? “Le pet dni Krka si bova privoščila s Sandijem, saj smo z ansamblom Slovenski zvoki na polno zasedeni. Greva pa zato drugo leto obvezno nekam daleč, v res tople kraje.”

Piratka s Karibov? Nop, marveč Tadeja Abram, ki je tudi brez makeupa prava krasotica.

In da ne pozabimo, Tadeja nikoli ne odpotuje na morje brez medice, s katero jo pridno založi njen ati.

Carica, nimaš kaj.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji