Morske razglednice: Saška iz skupine Skater

2340

Če boste iskali eno izmed najbolj privlačnih, postavnih in seksi žensk slovenske zabavne scene, bo svetlolasa Saška, pevka skupine Skater, več kot prava izbira. Ker smo vztrajni, smo jo ujeli na plaži v Portorožu, kjer nam je zaupala nekaj svojih morskih skrivnosti.

Skupino Skater, ki večkrat zajadra tudi v narodnozabavne vode, zadnje čase krasi nova pevka Saška. Postavna in dolgonoga blondinka iz Celja, ki je znana tudi po svojem izjemnem čutu za živali, katere ureja v svojem čedalje bolj priljubljenem pasjem lepotilnem salonu Tačka. “Ko nimam nastopov in ko se ne ukvarjam s svojimi štirinožnimi prijatelji, zelo rada skočim do morja, saj obožujem sonce in slano vodo,” je začela pripovedovati Saška, ki jo boste lahko, če boste seveda imeli srečo, na plaži ujeli tudi zgoraj brez.  Ker je zadnje čase zelo zaposlena, si skok do morja privošči večkrat po malem. Ta vikend je bila recimo v Portorožu, naslednje dni pa ima v načrtu še kakšne druge destinacije. Ali kot pravi sama: “Na morje grem večkrat. Vsako leto imamo recimo ženski vikend žur, drugače pa hodim na morje zgolj zato, da si odpočijem in napolnim baterije.”

Prečudovita Saška si morje privošči večkrat po malem, saj je izjemno zaposlena.

Nastopanje na odru v skupini Skater seveda terja svoj davek glede zasebnosti, zato se očarljiva svetlolaska težko skrije pred oboževalci. “Na plaži sem se hotela skriti pod klobučkom in sončnimi očali, pa mi ni uspelo, saj so me takoj prepoznali,” v šali pove Saška, ki ima zelo belo kožo, zato uporablja kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Če boste imeli srečo, boste Saško na morju ujeli tudi zgoraj brez.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji