Morske razglednice: Sanjska Lara Voler

3652

Kdaj bo Lara, kdaj bo Lara, ste nas spraševali, mi pa smo namerno zavlačevali in čakali na pravi trenutek. In zdaj je tukaj, ona, Lara Voler, pevka Ansambla Šepet in tako zelo lepa punca, da človek komaj verjame. 

Devetnajstletna lepotička prihaja iz Zgornje savinske doline. Zelo rada govori, poje, pleše in se poljublja s svojim fantom, v katerega je zaljubljena do ušes in naprej. Visoka je 170 centimetrov, ko obuje visoke pete, pa je najvišja med vsemi Šepetovci, ki so njena druga največja ljubezen. Pred nekaj meseci je maturirala, s fantom Aljažem, ki je prav tako član skupine Šepet, pa sta osvojila prvo mesto na našem izboru za Najlepši par narodnozabavne glasbe. In ko smo že pri lovorikah, Šepet je na festivalu Slovenska polka in valček s pesmijo Sedem petkov osvojil odlično drugo mesto.

Fantje in potencialni snubci, roke stran, Lara je oddana in srečno zaljubljena.

No, pa gremo na morje, kamor se Lara in Aljaž odpravljata avgusta. “Letos greva v Dalmacijo, za naslednja leta pa sva splanirala južne, tropske in vroče kraje. Oba zelo rada potujeva, spoznavama druge celine, ljudi, vere in nenazadnje tudi glasbo, ki naju je združila. Četudi greva na dopust in se odklopiva, vzameva s seboj kitaro in ob vročih večerih, ob požirku dobre kapljice in vonju kalamarov, kakšno tudi zapojeva,” začne pripovedovati Lara, ki na morju zelo rada bere, predvsem romane z resničnimi, življenjskimi zgodbami.  Zelo rada se sonči in obožuje vse mogoče kreme, saj ima rada lepo in zagorelo polt. Na plaži resnično uživa, se umiri in z mislimi odplava nekam daleč proč od vsakodnevnih skrbi in obveznosti.

Dobro, Lara, zdaj pa dovolj izmikanja. Greš kaj na nudistično plažo?

“Z Aljažem imava rada izzive in dogodivščine, zato sva tudi že obiskala nudistično plažo za nekaj minut in kar hitro ugotovila, da to ni ravno za naju (smeh), zato rajši obiskujeva ostale plaže, predvsem peščene s kopalkami (smeh).”

Lara, Lara, nekaj nam pa nisi povedala, smo vztrajni.

“Drži,” se nasmehne temnolasa krasotica. In doda: “Ko pride do nočnega kopanja, pa maska pade. No, v mojem primeru namesto maske padejo kopalke (smeh).”

Lara je brez kopalk samo ponoči, zato boste potrebovali svetilko, če jo boste hoteli videti.

Kaj pa modne zapovedi za to poletje? “V teh mesecih se dekleta ne moremo upreti bikinkam, kratkim hlačam, še krajšim krilcem in visokim petkam. Tudi sama obožujem vse to. Da o ličilih ne govorim,” iskreno pove Lara, ki zase pravi, da je pač tipična ženska. “Ženske smo takšne kot smo, ampak brez nas moški enostavno ne morete (smeh).”

Pa končajmo s prigodami lanskega dopusta. Tistimi ta vročimi, da ne bo pomote. “Z veseljem,” pravi Lara in pove: “Lanskih prigod je bilo kar dosti. Od iskanja kopalk in brisač zaradi burje, do risanja raznih predmetov s sončno kremo po telesu in lakiranja Aljaževih nohtov.”

Ali kot pravi Aljaž: “Pestro je, če imaš Savinjčanko.”

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji