Morske razglednice: Lepotička Monika Lavrič

2703

Pa smo jo dobili. Prekrasno svetlolasko Moniko Lavrič, pevko čedalje bolj uspešnega Ansambla Boršt, ki prihaja iz Loškega Potoka, obiskuje Pedagoško fakulteto v Kopru in se poleg petja, ki je njena velika strast, ukvarja tudi z risanjem.

Lepa, simpatična in prikupna Monika, ki je brez dvoma ena najbolj zaželenih deklet na slovenski narodnozabavni sceni, te dni pospešeno promovira novo pesem Ansambla Boršt, ki nosi naslov Kdor je v srcu mlad. A brez skrbi, tudi za dopust si je našla čas. In za našo Morsko razglednico, ki smo jo zaradi njenega prenatrpanega urnika čakali mesec dni. No, zdaj vemo, da je bilo več kot vredno.

Lepa in seksi Monika Lavrič si kljub obveznostim najde čas za oddih na morju.

“Moram priznati, da je poletje moj najlepši čas. Vsekakor komaj čakam, da se konča študijsko leto, saj s tem pride poletje, z njim pa morje in plaže,” navdušeno začne Monika, ki komaj čaka, da skoči nazaj v vodo in zaplava daleč od našega mikrofona in fotoaparata.

Seveda smo še malo vztrajni in se ne damo odgnati, kar pomeni, da jo vprašamo, katere so njene najljubše destinacije.

“Na dopust najraje hodim v Dalmacijo, saj me je povsem očarala. Že tri leta s fantom dopustujeva v Splitu. Vseeno pa imam željo obiskati še kakšne bolj oddaljene tropske kraje. Do sedaj nama je uspelo videti le Egipt.”

Moniko boste poleti največkrat videli v Splitu.

Na uho nam je prišlo, da luštna zlatolaska letos ni imela kaj dosti časa za dopust.

“Res je, letos sem imela nekoliko krajši dopust, saj je trajal le sedem dni, kar je dvakrat manj kot prejšnja leta. Zato sva s fantom skočila na več kratkih izletov. Nazadnje recimo v Benetke. Pa tudi v Umag jo mahneva čez vikend, če je le mogoče. Da se malo umakneva in imava čas samo zase.”

Monika je velika ljubiteljica rib. Obožuje morsko hrano, ki je na njenem dopustu seveda ne manjka. Ali kot pravi sama: “Obožujem to, da se v jutranjih urah odpravim v ribarnico in si sama izberem kaj bom pripravila za kosilo. Moram priznati, da zelo rada kuham in na dopustu sama pripravim morske jedi.”

No, pa smo začeli zavidati njenemu fantu.

Monika Lavrič obožuje morske jedi, ki jih pripravi sama.

Kaj pa njena znamenita zbirka školjk, smo radovedni še naprej.

“Vidim, da ste res dobro pripravili (smeh). Na plaži rada preberem tudi kakšno knjigo in se posončim, še raje pa z masko raziskujem morsko dno in iščem školjke. Doma imam že celo zbirko in vse sem našla sama.”

Super punca, ni kaj, ki za konec poletja planira še kratek oddih s čolnom, saj bi rada raziskala hrvaško obalo in se ustavila v kakšnem mirnem zalivčku.

Kaj bo v tem zalivčku počela s fantom, pa nam žal ni uspelo izvedeti, saj nam je pobegnila v vodo in nas na brisači pustila le svoj lušten klobuček.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji