Morske razglednice: Lepotička Maša Uranjek

4143

Le kdo ne pozna lepotice Maše Uranjek, nekdanje članice popularnih Navihank, ki zdaj osvaja srca poslušalcev v skupini MJAV. Vedno luštna, vedno dobre volje, vedno prijazna, vedno simpatična. Taka je Maša Uranjek, nova zvezda naše rubrike Morske razglednice. 

“Vsako leto komaj čakam, da pride čas, ko gremo na morje. Tam se odklopim od vsakdanjih obveznosti, skrbi, razmišljanj. Izklopim telefon in se res prepustim počitku,” je začela Maša, ki se ji moramo še enkrat zahvaliti, da si je vzela čas za našo rubriko in nas ni pustila na cedilu. Ko pride na morje, dan ali dva prespi, da napolni baterije, nato pa se začnejo jutranji sprehodi, da ji dajo prav posebno energijo in veselje. Ali kot pove sama: “Ko še nihče ne bedi, ko je morje gladko kot ogledalo, ko v njem odseva jutranji sij sonca in se oglašajo galebi, to je res za dušo.”

Navdušeni nad njeno poetično romantiko in zasanjanostjo. Malo takih deklet v modernem času.

Krasna Maša se ne morju rada sprosti in odklopi od vseh obveznosti.

Apartma, hotel ali kampiranje, vprašamo.

“Vedno gremo v apartma, saj na morju zelo rada kuham, ker imam čas in ker nisem časovno omejena s tem, kdaj moram jesti.”

Kaj pa palačinke in koruza, smo radovedni. In seveda koktajli, smo radovedni še bolj.

“Dobro ste se pripravili (smeh). Običajno vsak večer pride na vrsto sprehod v mesto. Stojnice, palačinke ali kuhana koruza, kakšen koktajl ali pivo, čvek, živa glasba, vse to mi je na morju posebno doživetje.”

Seksi nogice Maše Uranjek brez dvoma pritegnejo veliko moških pogledov.

Maša rada hodi na hrvaško obalo. Na razne otoke, kjer najame skuter in okolico prečeše po dolgem in počez. Vedno s seboj vzame tudi kitaro in ob večerih kakšno zapoje ter se poveseli s prijatelji in sorodniki. Ali kot zaključi sama: “V sproščenem okolju vedno pridejo kakšne dobre ideje za nove skladbe.”

Super punca, tale Maša, ni kaj. Upamo, da jo srečamo na morju in da tudi nam kakšno zapoje. Zgoraj brez, če je možno, seveda.

“Sanjati je dovoljeno,” se navihano nasmehne in že smukne nazaj v vodo.

Maša na morju res uživa.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji