Morske razglednice: Lepotica Sonja Klemenec

2756

Čeprav se poletje bliža koncu, je čas za novo Morsko razglednico. Za lepotičko Sonjo Klemenec, članico Ansambla Skrivnost. Zelo prikupno, simpatično, očarljivo, navihano, inteligentno in postavno 23 letno deklino, ki obožuje harmoniko in narodnozabavno glasbo. 

Sonja Klemenec zase pravi, da je čisto preprosta punca, doma z vasi iz okolice Kamnika. Njena velika strast je že od malih nog harmonika, obožuje pa tudi glasbo. Tako zelo, da želi od nje živeti in se ji predati z dušo in telesom, če smo malo poetični. Trenutno študira na Pedagoški fakulteti.  Matematiko in tehniko, da ne bo pomote. Razmišlja pa, da bi šla študirat tudi harmoniko in svoje znanje izpopolnila do konca in naprej. Obožuje kmetijo, četudi je doma nimajo. Nora je na traktorje in konje. Le toliko, da obvestimo potencialne snubce. Pa tudi motorno žago zna prižgati, ko je treba. Deklina in pol, torej. In pozor, prijateljem, ki imajo kmetijo, rada priskoči na pomoč. Tudi pospravljati in skrbeti za pomoči potrebne ji ni problem. Pa še v hribe hodi. Ženska za oženit, vam rečemo.

Prečudovita Sonja Klemenec obožuje harmoniko in dokazuje, da so dekleta s harmoniko res zelo seksi.

Tako, zdaj pa na morje, draga Sonja. Na Pag, kjer si bila kar 14 dni. Na dan z besedo. Povej nam vse tisto, kar nas zanima.

“Res je. Vsako leto si vzamem kakšnih 14 dni za dopust na obali. Ko sem bila majhna, smo z družino obiskovali Izolo, zdaj pa grem s prijatelji na različne destinacije, kot so Barbariga, Brač, Pag, Portorož, kamor nas pač zanese.”

Kako je s kremami in navadami na plaži?

“Na morju se moram obvezno namazati s kremo, da me ne opeče. Letos se samo zadnji dan nisem in že sem imela posledice. Zelo rada plavam. Ko sem na morju, me po dve uri ne spravite iz vode. Ko končno prilezem na plažo, pa se uležem, malo zaspim in počivam. Na koncu sem od tega še bolj utrujena, kot na začetku, ko sem potrebovala počitek (smeh).

Lepa Sonja rada lenari na plaži.

Sonja morje izkoristi tudi za delovne načrte in nove ideje. Letos se je na Pagu recimo odločila, da se bo še bolj zagnano lotila poučevanja harmonike in osnov glasbene teorije, tako da že zdaj vabi nove učence in jim obljublja kvalitetne učne ure. No, pa še matematiko inštruira, ko je treba, skratka, cel paket, kot radi rečemo. 
Sonja, dovolj o poslu, saj veš kaj nas zanima, mar ne.
“Vem, vem, vi navihanci, naj vam bo (smeh). No, na plazi sem vedno v kopalkah, zato me zgoraj brez ne boste mogli ujeti. Se grem pa občasno sproščat v savno.”

Privlačne Sonje na plaži žal ne boste ujeli zgoraj brez.

Sonja, ki tu in tam pobegne tudi v Ameriko, kjer je bila vodja harmonikarske skupine in orkestra, s svojimi Skrivnostnicami, o katerih smo na naši spletki že pisali, pridno nastopa in navdušuje občinstvo na raznih veselicah in koncertih. Glede na zvrhan koš pozitivne energije, dobre volje, mojstrskega igranja harmonike, karizme in prečudovitega izgleda, smo prepričani, da jo čaka super kariera, ki si jo seveda več kot zasluži.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji