Morske razglednice: Kvintet slovenskih deklet

4290

Ker se poletje bliža h koncu, bo tole naša zadnja Morska razglednica. In ker hočemo, da bo takšna kot se za slovo spodobi, smo vanjo povabili več deklet hkrati. Luštne in navihane članice Kvinteta slovenskih deklet, ki imajo vsak dan več oboževalcev. Uživajte in skočite v morje z skupaj z njimi. 

Ko se punce Kvinteta slovenskih deklet odpravijo skupaj v Dalmacijo, nastane pravi kaos. V pozitivnem smislu, seveda. Še posebej, ko oblečejo kopalke in lokalnim fantom pokažejo svoje čare. Vse so namreč zelo luštne, seksi, navihane, zgovorne, razposajene in željne zabave ter sprostitve po naporni sezoni koncertov in študijskih obveznosti.

Članice Kvinteta slovenskih deklet gredo na morje velikokrat skupaj.

Da v apartmaju ne pride do zmešnjave, vsaka izmed deklet prevzame svojo nalogo. Ena kuha, druga pomiva posodo, tretja gre v trgovino, četrta pa se sonči zgoraj brez. Nas seveda najbolj zanima četrta, toda odgovora, za katero gre, žal nismo uspeli dobiti. In pozor, dekleta niso tipične žurerke, ki bi se zabavale v kaki diskoteki. Raje si pripravijo domačo zabavo in se zavrtijo ob ritmih slovenske narodnozabavne glasbe.

Punce iz Kvinteta slovenskih deklet so prava paša za oči, ko se zleknejo na plažo v kopalkah.

Dekline na plažo nikoli ne odidejo brez kreme, klobučkov in kakšne steklenice piva, s katerim si pogasijo žejo. Ko smo jih pobarali za kakšne zanimive ljubezenske prigode, pa so enoglasno odgovorile, da tudi na tem področju prisegajo na domače.

Klobučki so njihova obvezna oprema na plaži.

Punce se na morju res sprostijo in napolnijo baterije za številne nastope, ki jih imajo po celi Evropi, kjer nastopajo tudi kot Die Oberkrainer Polka Madels, res veliko. Na Golici smo veseli, da ne pozabljajo svojih korenin in delajo tudi slovensko glasbo, kar smo lahko nazadnje slišali in videli tudi na festivalu Avsenik v Begunjah.

Res smo veseli, da smo prav s Kvintetom slovenskih deklet zaključili našo zelo brano rubriko, pa prepričani smo, da bodo tale luštna dekleta zelo všeč tudi vam.

Pa srečno do naslednjega poletja.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji