Morske razglednice: Ena in edina Klavdija Winder

3148

Le kdo ne pozna prekrasne kratkolaske Klavdije Winder, pevke skupine Katrca in voditeljice na naši televiziji. Končno je napočil čas, da jo razgalimo v naši vroči morski rubriki. Uživajte. 

Kdor pozna postavno in seksi Klavdijo, dobro ve, kako zelo prijazna, prijetna in simpatična ženska je. In kako posebno karizmo ter energijo izžareva, ko se nasmehne in nagajivo pokoketira s kamero. Klavdija je en tak mali zakladek, kar vedo povedati tudi njeni sodelavci na Golici, kot tudi člani njene popularne skupine Katrca.

No, pa gremo z njo na morje in jo za uvod povprašajmo nekaj osnovnih podatkov.

“Letošnji dopust preživljamo po delih, ker smo s skupino Katrca vsak vikend na odru. Zato smo v mesecu juniju in juliju izbrali slovensko obalo. Priznati moram, da sem tudi ljubiteljica hribov, zato se v kratkem odpravljamo v Logarsko dolino in na Veliko Planino.”

Kaj pa Toskana, draga Klavdija, si pozabila?

“Nisem, nisem (smeh). Letošnje leto je posebej romantično, saj sem v mesecu maju z mojim Izijem obiskala Toskano, ki je bila ena izmed mojih sanjskih destinacij in tudi darilo za 10 obletnico poroke.”

Oh, kako romantično. Malo jima zavidamo in hkrati želimo še vsaj trideset let skupne sreče.

Občutek imamo, da sta Klavdija in njen Iztok ravno s to staro limuzino odšla v Toskano.

Klavdija, beseda je tvoja. Povej nam kam bi še rada odpotovala in kako je na dopustu z otroki.

“Seveda rada odpotujem tudi kam dlje, a mi trenutni delovni urnik to ne dopušča. Nekoč želim odpotovati na Maldive. Naši dopusti so predvsem zanimivi, saj moja mala sončka poskrbita, da mi nikoli ni dolgčas. Potrebno je tudi veliko organizacije, da dopust teče nemoteno. Po navadi se z okolico ne obremenjujem, čeprav dostikrat kdo kaj zašepeta za mojim hrbtom. To je pa ona in kaj podobnega. Vedno sem dostopna za ljudi, ki me radi ogovorijo in z njimi kaj poklepetam. Tudi jaz sem čisto navadno dekle, ki predvsem želi živeti življenje.”

Kaj pa kopalke, smo radovedni.

“Hvaležna sem materi naravi, da mi je poklonila nekaj pozornosti, da se brez težav oblečem v kopalke. Če sem kje malo bolj izpopolnjena, pa mislim, da ni nič narobe. Pomembno je to, da sem všeč svojemu možu. Tisto, kar oseba izraža iz svoje notranjosti, šteje največ.”

Klavdija, če smo iskreni, moramo zapisati, da te tvojemu možu precej zavidamo, saj v kopalkah in po dveh porodih izgledaš enkratno.

Klavdija Winder se v kopalkah odlično počuti.

Takšna je naša Klavdija, naša seksi Katrca, ki je nikakor ne smete povleči preveč stran od obale, saj se boji globine, ker je kot otrok skoraj utonila. Pa tudi s sršeni nima kaj dosti dobrih izkušenj, saj jo vedno kak piči ravno takrat, ko je najmanj treba.

Ali kot v svojem elegantnem slogu zaključi Klavdija: “Mislim, da se moje baterije najbolj polnijo na odrih, pred kamero in radijskim mikrofonom. Vse to so moje strasti, ki jo dodatno stimulirajo še moji otroci. Kaj čmo, lepo je živeti svoje sanje.”

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji