Morske razglednice: Ana Šket

2316

Glej jo glej, simpatična mladenka Ana Šket, pevka Ansambla Lun’ca, ki ste ga spoznali na šovu Glasbeni skavt. Samo za vas v novi Morski razglednici. Uživajte. 

“Moram priznati, da sem bolj zmrzljive vrste dekle, zato komaj čakam poletje, da me končno ne zebe. To je razlog, da nimam nekih hujših problemov z visokimi temperaturami. Ni zaman poletje moj najljubši letni čas,” je začela prikupna Ana in dodala: “Prav tako imam rada morje. Načeloma že od nekdaj hodimo na hrvaško obalo, vendar pa je res, da pa sem skoraj vsako leto v preteklosti preživela tudi kak dan v našem čudovitem Piranu. Že kar nekaj let nazaj smo z družino dopust preživeli na križarki, kar je definitivno ena zanimivejših izkušenj v mojem življenju. Takrat sem se zaljubila v prečudovito peščeno plažo grškega otoka Kefonija. Žal samo za en dan, kar pomeni, da je to gotovo ena izmed destinacij na moji listi želja za prihodnja poletja.”

Ana Šket iz Lun’ce obožuje morje in visoke temperature.

In kam je mlada Lunca odpotovala letos? “Letošnje leto sem bila na otoku Lošinj, za en dan pa smo šli še na manjši otok Susak. Ravno Susak mi je zelo všeč, saj je tako majhen, da ni avtomobilov in se ljudje okoli prevažajo s samokolnicami (smeh). Plaža je peščena in res čudovita, voda pa kristalno čista. Težavica je samo v tem, da je voda tako nizka, da smo lahko brez problemov pešačili zelo daleč. Posebno doživetje, ne hodiš ravno vsak dan okoli čolna, ki je zasidran v morju, mar ne.”

Na uho nam je prišlo, da Ana ni ravno športen tip ženske, zato smo bili zelo presenečeni, ko smo izvedeli, da je letos na Lošinju kljub temu vsako leto pridno kolesarila. Ali kot je povedala sama: “Res je, s kolesarjenjem sem presenetila samo sebe. Pa tudi plavala sem pod vodo, kar je bila zame prvič in sem se odločila, da je čas, da se tega naučim.”

Ana Šket se na morju rad sprošča dan za dnem.

Temnolaska se je res razgovorila, kar je jasno, saj morje obožuje in se rada spominja raznih prigod. Je pa zanimivo, da sončenja ne mara preveč, ker ima zelo belo polt.
Pa zaključimo z navihano in zabavno prigodo, ki gre takole. Na sončenje zgoraj brez lahko pozabite, saj se Ana rada zadržuje na plažah, kjer je veliko ljudi in je tako početje praktično nemogoče. A brez skrbi, možnost, da jo vidite brez kopalk, vseeno obstaja. Pa poglejmo kako.
“Res je, zgoraj brez se ne sončim, imam pa to srečo, da mi pri skoku v morje ali pri plavanju kopalke same od sebe padejo s telesa (smeh).”
Takšna je naša Ana, prikupna, prijazna in zabavna. Pa še pridna študentka četrtega letnika prava v Ljubljani.

Mlada študentka sončenja ne mara preveč, zato se raje sprehaja v naravi.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji