MLADIKA-SVET BREZ TEBE

436
Člani ansambla Mladika predstavljajo novo skladbo – valček SVET BREZ TEBE, s katero so se predstavili na festivalu Slovenska polka in valček 2019 in za katero so posneli tudi videospot. Skladba je v celoti avtorsko delo članov ansambla.

Na snemanju videospota za skladbo Svet brez tebe

Ansambel Mladika je začel z delovanjem v letu 2008, ob 10. obletnici delovanja so izdali njihovo drugo CD ploščo z naslovom “Pot življenja”, na kateri so zbrane festivalske uspešnice (Ne bi te varala, Punčka za igrice, Pot življenja,…). Njihovo obletnico smo proslavili s 14 dnevno turnejo po Kanadi. Prav tako so gostovali v Nemčiji, Avstriji, na Hrvaškem,…
V času delovanja so nastopili na vseh največjih festivalih narodno zabavne glasbe, letos pa so se drugič uvrstili na festival Slovenka polka in valček!
Veseli so tudi uvrstitve med 9 finalistov (izmed 110 prijavljenih ansamblov) natečaja “Volkswagen špila”. Finale se bo odvilo 16.5 v Festivali dvorani v Ljubljani, ko bodo predstavili čisto svežo skladbo, ki je nastala v sodelovanju z našim mentorjem Raayem. 
Avtorji skladbe SVET BREZ TEBE:
Glasba in aranžma: Gregor Kolar
Besedilo: Matija Del Negro
Videospot za novo skladbo SVET BREZ TEBE si lahko ogledate in poslušate na spodnji povezavi;
https://www.youtube.com/watch?v=lOQPDhySkYM

Komentarji