Mladi Lenarti že s tretjo avtorsko skladbo!

990

Trije veliki ljubitelji glasbe prihajajo iz iste družine, družine Lenart iz Tomažje vasi pri Škocjanu na Dolenjskem. Najstarejši član skupine je 19-letni Luka, dijak četrtega letnika novomeške gimnazije, ki je harmonikar, kitarist, klaviaturist, pevec in vodja skupine. Nika je devetošolka, ki igra bas kitaro, harmoniko in odlično prepeva. Najmlajši je skoraj 13-letni Blaž, ki obiskuje sedmi razred osnovne šole, igra kitaro, harmoniko in poje.

Prihajajo iz glasbene družine, kjer igrata tudi starša, mami je glasbenica že od malih nog, mlade nadobudneže uči igranja na diatonično harmoniko in klaviature.

Veseli in navdušeni so, da jim je v enem letu uspelo posneti že tretjo pesem. Po polki ‘Vsak ne more biti muzikant’ in valčku ‘Zaupaj le srcu’, je tokrat pred vami zabavna skladba, romantičnega značaja. Ponosno povedo, da so sami avtorji in odigrajo vse pesmi sami v živo in v studiu.

»Želimo si, da bi vam bila skladba ‘Deklica moja’ všeč, ker je res lepa, romantična, mladostna pesem in je ujela sanje mladostne ljubezni.«

Komentarji