Lepotička, ki je objela Wernerja

4611

Ko je naša ekipa posnela nov videospot za priljubljenega pevca Wernerja, ki smo ga potem premierno predstavili na naši televiziji, ste nas zasuli z vprašanji, kdo je skrivnostna lepotica, ki jo Werner objema v spotu. Samo za vas smo jo poiskali in od nje dobili nekaj ekskluzivnih fotografij ter zanimivih prigod iz njenega pestrega življenja. 

To je ona, Patricija Štifter, 23 letna svetlolasa lepotica, sicer izjemna vizažistka in šampionka v umetnostnem kotalkanju, ki ima doma več kot štirideset pokalov iz različnih tekmovanj. Šport je tako ali drugače del njenega življenja, saj je trenirala atletiko in košarko, zdaj pa se ukvarja tudi z borilnimi veščinami in pleše hip hop. Njena mladost ni bila postlana z rožicami, saj je njena čudovita in medijsko prepoznavna mami Aleksandra Popovič zbolela za hudo obliko raka na črevesju, ki ga je na srečo premagala, njen bratec Grega pa je bitko žal izgubil, kar jo je močno potrlo in je potrebovala precej časa, da se je postavila na noge. “Ves ta stres in žalost sta mi pustila posledice, saj je tudi mene začelo mučiti črevesje in me je mami vozila na urgenco dokaj redno. Zdravniki so mi povedali, da sem pod prevelikim stresom, zato sem se morala postaviti na noge in zbrati. Zaradi tega vedno  pravim, da so najbolj pomembni ljudje, ki so okoli nas kadar jih potrebujemo. Ljudje, ki jim ni težko pomagati. In ljudje, ki ostajajo v tvojem življenju tudi, če je še tako hudo,” je več kot iskreno povedala Patricija, borka, samozavestna mlada ženska, postavna lepotička in dekle, ki točno ve kaj hoče in kako bo to dosegla.

Patricija Štifter samozavestno in odločno stopa skozi življenje in se pogumno spopada z vsemi težavami, ki ji pridejo na pot.

Tako, zdaj pa k Wernerju, kralju slovenske zabavne glasbe, kot ga radi imenujejo. Nič čudnega, da je za svoj novi videospot za pesem Tam nekje izbral prav Patricijo. Iskal je čedno, postavno, očarljivo in karizmatično dekle, ki zna nastopati pred kamero in koketirati z gledalci. Vse to je seveda našel v Patriciji, ki je povedala: “Izkušnja snemanja  videospota z Wernerjem je bila čudovita. Werner in njegova žena Andreja imata neverjetno pozitivno energijo. Skupaj smo se zelo zabavali. Spomnim se, da je padal dež in da nam je bilo zelo hladno. Ravno to naju je z Wernerjem precej zabavalo, kar pa nisva smela pokazati pred kamero, zato sva komaj čakala na pavzo, da sva se lahko nasmejala in letela po jopico in jakno, da nisva zmrznila. Na snemanje videospota me je pospremila mami Aleksandra, očim Daniel Popovič, ki je bil name zelo ponosen, pa žal ni utegnil zaradi koncerta.”

Priljubljeni Werner je za svoj novi videospot med številnimi kandidatkami izbral prav Patricijo.

Na snemanju je bilo kljub romantiki zelo mrzlo, zato sta se Werner in Patricija takole grela med pavzami.

Drži, res smo omenili Daniela Popoviča, tega legendarnega hrvaškega pevca, ki nas je na Evrosongu pred leti navduševal s pesmijo Đuli. Patricija je namreč njegova pastorka, kar pomeni, da je Daniel mož njene mame Aleksandre. Zanimivo, ni kaj. Še posebej, če dodamo še to, da Daniel zelo rad gleda našo televizijo in bo morda kdaj posnel celo kak narodnozabavni komadek. Ali kot o njem pove Patricija: “Daniel si je videospot seveda tudi ogledal in bil navdušen. Z menoj že 12 let in mi je kot oče. Spoštujem ga, je moj prvi idol in sem zelo ponosna nanj. Veliko sem se naučila od njega, velikokrat mi je pomagal in stal ob strani. Daniel je človek, s katerim se lahko pogovarjaš o vseh stvareh. Tudi o ljubezenskih težavah, če je treba. Ko je videl Wernerjev videospot, je dejal, da sem talentirala punca in da je ponosen name. Velikokrat mi tudi reče, da je zelo vesel, ker sem zrasla v pravo damo. In pozor, Daniel obožuje slovensko narodnozabavno glasbo, zmeraj uživa v njej, vedno se skupaj nasmejimo in kaj zapojemo. Včasih ga malo pohecam, naj tudi on naredi kako narodnozabavno pesem. Vedno pokima in pravi, da se seveda ne bi branil in da mogoče pa le enkrat preseneti in naredi kaj v tem stilu.”

Res je, znani hrvaški superzvezdnik Daniel Popović je očim Patricije Štifter, med njima pa se je razvil pravi odnos med očetom in hčerko.

Medijsko prepoznavna in čudovita Aleksandra Popović je na svojo hčerko Patricijo več kot ponosna in je tudi zaradi njune posebne vezi premagala raka.

Patricija si je premiero videospota, ki smo ga seveda prvič zavrteli na naši televiziji, ogledala skupaj z Wernerjem in njegovo ženo Andrejo. “Ko smo dobili posnetek videospota, smo se seveda skupaj z Wernerjem, njegovo ženo  Andrejo in mojo mamo dobili kar pri njiju doma, saj smo bili preveč nestrpni, da bi čakali na premiero na Golica TV. Ko smo videli končni izdelek, so se nam vsem ulile solze sreče. Vsi smo bili ponosni nase in na vašo ekipo, ki je delo opravila fenomenalno. Pa vaši ljudje so mi ves čas stali ob strani in me spodbujali, za kar se jim še enkrat iskreno zahvaljujem. Ko smo zaključili snemanje, smo si vsi skupaj zaploskali, se objeli in se seveda še malo poslikali. To so res spomini, ki mi bodo ustali skozi celo življenje. Zato sem seveda zelo hvaležna Wernerju in njegovi ženi Andreji , ker sem bila lahko del tako lepe zgodbe. Pa tudi Golici, ki me je prijazno sprejela.”

Patricija si je videospot prvič ogledala v družbi Wernerja in njegove žene Andreje.

Prečudovita svetlolaska se zahvaljuje tudi naši super ekipi, ki ji je ves čas stala ob strani in jo spodbujala.

Za konec pa še prekrasen videospot, v katerem blestita Werner in Patricija.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji