KVATROPIRCI Z NOVO SKLADBO IN NOVIM ČLANOM

1003

Kvatropirci z novo močjo in novo skladbo gredo novim zmagam naproti… 

Predstavitev novega spota za skladbo TI SI ZAME ČOKOLADA obenem pa sprejem novega člana MATEJA  v ekipo je bil obenem zelo čustven po drugi strani pa zelo sladek.

Gorazd Zapušek, ki je bil član te priljubljene zasedbe vse od začetka, ki sega v leto 2011 je zamenjal  Matej Kocen iz Ljubljane, ki so ga fantje širši javnosti predstavili na predstavitvi nove skladbe in videospota TI SI ZAME ČOKOLADA in na koncertu v okolici Komende, ki je sledil. Iz ust številnih obiskovalcev tega dogodka je bilo slišati, da je bilo zelo lepo slovo od Gorazda in obenem lepa dobrodošlica novemu članu. Gorazd Kvatropirce sicer ni čisto zapustil, saj bo še vedno dejaven v njihovem društvu.

Kvatropirci z novim in starim članom ekipe na premieri videospota za skladbo TI SI ZAME ČOKOLADA

Besedilo in glasbo za novo skladbo TI SI ZAME ČOKOLADA  je napisal vrhunski glasbenik David Novak, za aranžma pa poskrbel izjemni Samo Kališnik. Videospot zanjo je bil posnet v Thermana Laško. Poleg članov skupine Kvatropirci je v videospotu v glavni vlogi nastopila Emma Peralta, World top model Slovenia 2018. Seveda ni potrebno posebej razlagati, kdo je v videospotu sladka čokolada in da če se želiš “posladkati” s takšno čokolado, je potreben napor.

Kvatropirci se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem, ki so jim pomagali pri nastanku videospota ter promociji le-tega. Prav tako se zahvaljujejo njihovi zvesti publiki, ki jih spremlja: “Ponosni smo in gremo naprej. Naj bo vaše življenje sladko kot čokolada!” 

Kvatropirce lahko spremljate na njihovem Facebook profilu in Instagramu.

Pa prijeten ogled in poslušanje želimo.

Komentarji