KLAVDIJA WINDER IMA VSEGA DOVOLJ- MORAM ZDAJ IT!

1543

Moram zdaj it je le naslov skladbe, v kateri je svojo čutno, glavno vokalno interpretacijo izvedla vedno nasmejana in simpatična pevka skupine Katrca, Klavdija Winder. Klavdija je sicer za našo televizijo povedala, da se v življenju hvala bogu nikoli v ljubezni ni bilo iz njene strani potrebno spraševati ali MORA ZDAJ IT?! Iztok Pantner je namreč njena velika ljubezen že od nekdaj, saj sta skupaj že več kot 14.let. Njuno ljubezen pa sta do potankosti izpopolnila še z hčerko Izo in sinom Etijenom. 

 

Skupina Katrca je 13. septembra praznovala 13. let svojega uspešnega delovanja in prav v ta neman je  izšla čudovita skladba z naslovom MORAM ZDAJ IT, ki je nastala skupaj v duetu z odličnimi fanti iz zasedbe EROS!

Na slovenski obali z našo videoprodukcijko ekipo .Katrca in Erosi so se vokalno odlično ujeli, kar je slišati tudi v čutni skladbi.

Glede na to, da so glasbo ustvarili sami prekajeni glasbeni mački (Iztok Pantner, Klavdija Winder, skupina Eros) zagotovo lahko pričakujemo še eno uspešnico, ki nas bo grela v jeseni.

 

 

 

 

Komentarji