Jaz hočem blondinko

1316

Pisalo se je leto 2015, ko se je pred kamero Golice zbralo pet super seksi blondink. Z namenom, da posnemajo videospot Jaz hočem blondinko skupine Zaka pa ne, ki je kmalu postal eden najboljših in najbolj zabavnih izdelkov slovenske domače scene. 

Res je, Ani Frece, Loti Žlaus, Jasmina Šmarčan, Barbara Novak in seveda Ljubica Špurej Jazbinšek, so sprejele izziv in se prelevile v svetlolase seks bombe in do konca in naprej zmešale spodnjo in zgornjo glavo članom skupine Zaka pa ne, ki so se jim seveda cedile sline. Kosmate, pobrite, ploščate in prsate, vse to in še več so bile Ani, Loti, Jasmina, Barbara in Ljubica, pet blondink, ki so se zapisale v anale slovenske narodnozabavne glasbe.

Vrhunska zasedba enega naših najboljših videospotov narodnozabavne glasbe.

Videospot je ujel več kot pol milijona ogledov, pesem pa je postala ena največjih uspešnic tistega leta. Povsem upravičeno in zasluženo.

Če se ne motimo, je videospot štartal ravno na današnji dan pred dvema letoma, kar pomeni, da je čas, da se mu znova poklonimo in se spomnimo vseh tistih nepozabnih prizorov.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji