Jan Plestenjak predstavlja izpovedno pesem ‘Povej mi, kaj bi rada’

969

Najbolj prodajan slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic, Jan Plestenjak, predstavlja novo izpovedno pesem ‘Povej mi, kaj bi rada‘, s katero napoveduje izid 14. studijskega albuma »Za vedno«, ki bo na prodajne police prišel 18. oktobra, le dva dni pred skoraj že razprodanim velikim koncertom Jan Plestenjak s prijatelji v Stožicah, 20. 10. 2018.

Več o Janu, novem albumu, novem videospotu in prihajajočem koncertu boste izvedeli V PONEDELJEK 17.9 ob 15.45 na Golica tv, kjer bo Jan Plestenjak glavna zvezda popoldanskega programa v živo.  Ne prezrite!!

Leto 2018 je njegovo leto…

Povej mi, kaj bi rada‘ je zgodba o zrelemu moškemu, ki skriva globoke čustvene brazgotine, vendar v svoji rutini uspešno in samozavestno kroji dan za dnem vse dokler ne spozna mlade punce, ki naivno hrepeni in sanja o vsem, kar je on že nekajkrat preživel.

Vendar močna čustva v njem zbudijo željo po ljubezni in pometejo s strahom pred novimi porazi. Začenja se igra ljubezni, strasti, … in negotovosti ‘Povej mi, kaj bi rada’.

Video zgodba sledi besedilu v skladbi.  Prikazan je Janov vsakdan, ki si po številnih koncertih in dnevnih neskončnih obveznosti želi le miren večer v družbi ljubljene osebe. Mlado punco, ki hrepeni po zabavah s prijatelji in ne le po umirjenem partnerskem odnosu, je ob Janu Plestenjaku odigrala Nika Zupančič. Najbolj romantični prizori so bili posneti s čudovito kobilo Aci, pasme Frizijec v Hotavljah na ranču Fifi ob pomoči Tjaše Bostič, tamkajšnje učiteljice jahanja.

Ali je Janu uspelo izvedeti, kaj bi ‘ona rada‘, poglejte v videospotu.

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxvzKbLVbCsHRwLcfSXfCGmZlJWS?projector=1

 

 

 

Komentarji