Gorska rožica

2023

Včasih se nam zdi več kot prav, da spoznate tudi naše sodelavce, ki jih kamera ne ujame. Ki so vedno v režiji. Ki so zadaj, kot radi rečemo. In seveda, ki so nepogrešljiv del naše televizije, brez katerih program sploh ne bi bil mogoč. In danes je na vrsti očarljiva in čedna Neja Jesenko.

Kdor pozna našo Nejo Jesenko, sicer mojstrico za kamero in ton, zelo dobro ve, kako zelo simpatično in čedno dekle je. Lahko bi rekli, da je škoda, da ne nastopa tudi pred kamero, saj bi bila brez dvoma všeč našim gledalcem. Se pa Neja trenutno nahaja visoko v gorah, ki jih obožuje. Tam se počuti kot doma, tam je zares srečna in sproščena. To, kar mnogim pomeni morje, pomenijo Neji gore.

Neja Jesenko se v gorah počuti kot doma.

In pozor, Neja je tudi odlična fotografinja, svoje mojstrovine pa zelo rada deli na družabnem omrežju Instagram, kjer ima že skoraj 10 tisoč sledilcev, kar je za slovenske razmere odlična številka. Če rečemo, da je Neja zvezda Instagrama, ne zgrešimo kaj dosti. Ko boste videli njene dih vzemajoče fotografije, vam bo jasno, zakaj jo obožuje tako veliko sledilcev.

Gorska rožica in kraljica gora v eni osebi.

To je naša Neja, naša super sodelavka, ki jo imajo radi tudi vsi gosti, ki pridejo na Golico, saj vsakega sprejme z nasmehom in mu več kot profesionalno pripravi mikrofon ter kot kamere.

Na Golici smo ponosni, da jo imamo. Še vedno pa jo spodbujamo, da bi se enkrat preizkusila v vlogi voditeljice. Če ne drugega, pa zato, da bi z gledalci delila svojo ljubezen do narodnozabavne glasbe.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji