Ena po domače

6860

Na televiziji Golica ni nikoli čas  za spomladansko utrujenost, čas namenjamo zgolj ustvarjalnosti in novim zanimivim projektom. Zimsko spanje vedno preskočimo in se posvetimo kreativi čez celo leto. Zatorej smo za naše gledalke in gledalce pripravili  oddajo, ki  razveseljuje tako starejšo kot mlajšo populacijo, predvsem pa vse tiste, ki si želijo zabave in poučnih vsebin hkrati.

Oddaja Ena po domače je tako bila paradna oddaje televizije Golica. Zasluženo je postala ena izmed najbolj gledanih sobotnih oddaj vseh časov. Z novo ekipo in novimi obrazi se obeta tudi nadaljevanje. In to prav kmalu! 

O sami kvaliteti oddaje govori že dejstvo, da je del voditeljskega para bil Boris Kopitar, legendarni voditelj narodno-zabavnih oddaj s 30-letno kilometrino, ki mu v slovenskem prostoru ni para. Boris ponuja  ogromno izkušenj, ki jih ima in spominov, ki jih mogoče do zdaj ni delil še z nikomer. V dosedanji karieri je počel že marsikaj in zagotovo ga ljudje že malo pogrešajo, saj ga nekaj let nismo mogli gledati preko televizijskih ekranov. Verjetno ni pričakoval, da ga bo kmalu čakalo povabilo, ki ga preprosto ni mogel zavrniti. Njegov prestop iz nacionalne televizije si na Golici štejemo v veliko čast.

Ni pa 1. sezona oddaje  izhajala samo iz spominov, zato smo k sodelovanju povabili tudi zgovorno Štajerko Mino Pal, ki kot pravi, »ne špara jezika«. Temperamentna, ambiciozna in željna novih izkušenj se prav tako kot njen so-voditelj, veseli razburljivih dogodivščin.

Voditeljski par torej pooseblja dolgoletne izkušnje in mladostniško energijo hkrati in tako zadovolji najširši možen krog občinstva. Pri ustvarjanju oddaje jima je med drugim z nasveti in predlogi pomagal tudi Jože Potrebuješ, ki je ustvaril nemalo uspešnih televizijskih oddaj.

Oddaja  ENA PO DOMAČE združuje  različne glasbene zvrsti, kar je v zadnjih letih na srečo kar pogosto, a vedno se da narediti še kaj novega, bolj izvirnega. Oddajo soustvarjajo tudi gledalci in gledalke, ki so del oddaje in skrbijo še za dodatno odlično vzdušje. Slovenska glasba je res širok pojem, ki je vreden vse naše in vaše pozornosti.

Poleg dobre glasbe prija tudi kanček humorja za katerega v oddaji skrbi s pomočjo dolenjskega humorja hudomušna in pikra Mama Manka.

Življenjske izkušnje, ki jih rada deli z drugimi, prekašajo tako Borisove kot Minine.

Vse oddaje 1. sezone so bile o tematsko obarvane. Ena izmed oddaje je bila tako  bo posvečena tudi Melaniji Trump in njenemu rojstnemu kraju, Sevnici.

Oddaja je zagotovo nekaj posebnega, je  tisto kar je vredno vašega časa. 1. sezona vas je okužila tako zelo, da si jo želite  gledati spet in spet. In nikoli se ne ve, kdaj bo čas za 2. sezono ali za podobno glasbeno oddajo.

Na televiziji Golica se torej ves čas ustvarja in ves čas vam ponudimo kaj novega, da kar se da zabavno in koristno izkoristite svoj prosti čas.

 

 

 

 

Komentarji