DRUŽINA JAMBREK-LORGER DOBILA NOVEGA ČLANA DRUŽINE!

1164

Srečna družinica Jambrek- Lorger  trenutno te dni uživa na skupnem dopustu. Zasluženem seveda. Klara je pred kratkim končala z šovom Zvezde plešejo, roko na srce pa se tudi Drago mora odpočiti od pestrih vikendov s svojo skupino Zaka pa ne, ki jih je zadnje čase zaradi njihove vroče Atmosfere veliko.

Drago in Klara v šovu Zvezde plešejo 2019, skupna toćka

No sicer pa smo vam hoteli sporičiti,  da je družinica pred kratkim dobila novega člana družine.  In kdo je novi član? Preberite celotno zgodbo…

Drago  je pred kratkim praznoval svoj 25. rojstni dan. V poseben dar je za darilo od svoje drage Klare dobil žar, ki mu je ime Weber... Nekateri boste rekli, pa saj je samo žar… Že, že pač pa… Za Dragota predstavlja veliko doto k njegovi družini. Zakaj?

Drago in Weber = odlična kulinarika

Drago je namreč nad novo prodobitvijo tako zelo navdušen, kar so potrdili tudi glasbeni prijatelji iz skupine Zaka in nam zaupali,  da v vseh bližnjih trgovinah Dragovega doma zaloga mesa zelo peša, ker namreč Drago izprazni veliko količino mesa za pripravo slastnih dobrot s pomočjo Webra…  Bojijo se, da bo Drago po zaloge mesa prišel še v njihov kraj… Roko na srce… je vse mogoče. Štedilnik je pri Jambrekovih postal le še  jutranja odskočna deska za pripravo kave. Sicer pa so člani skupine zaupali tudi to, da Drago na obisk vedno  pripelje tudi Webra s seboj in takrat vedno kaj spečejo. In kot se za pravega kuharja spodobi ima s seboj celotno opremo. Od mesa do začimb in pripomočkov za peko.

Hmmmm… Verjetno se sprašujete kje je Weber zdaj, ko je družinica na dopustu…Mi vam lahko z zagotovostjo potrdimo, da ga je Drago odpeljal s  seboj.

Nepogrešljiv član družine- Weber

“Niti slučajno da se mu odpovem na letošnjem oddihu, letos pač ne bo čolna, bo pa Weber, ki bo skrbel za naše brbončice in želodčke v vsem kar premore. Bedrce, reberce, ribice to je samo nekaj dobrot za prste obliznit in vse to in še več bom pripravljal zase in za svoje tri punce.”

Absolutno je v tej smeri potrebno pohvaliti ne samo Webra ampak tudi odličnega kuharja Draga ter njegovo Klaro, ki mu ob pripravi pomaga   ter se rada pohvali da je njen bodoči mož pravi masterchef njihove domače kuhinje. Navdušeni sta tudi ljubki hčerkici Glorija in Trina.

Hčerkici Trina in Glorija

Če bi radi kulinarične specialitete izpod rok Draga in Webra  okusili tudi vi, se le oglasite v Celju, kjer družinica trenutno živi. Nedvomno bodo veseli prav vsakogar.

Pa dober tek!

Komentarji