Bravo, punce

1461

Pa jim je uspel. Prvi veliki samostojni koncert, ali še boljše, čisto pravi glasbeni spektakel, kjer so nastopili tudi njihovi prijatelji. In še prvi album so izdale. Skratka, zadetek v polno v vseh pogledih. To so one, ene in edine, punce ansambla Me tri do polnoči.

Dajmo jim besedo, saj verjamemo, da bodo občutke sobotnega koncerta v Slovenskih Konjicah najbolje opisale kar same.

“Na koncertu je bilo fenomenalno. Glede na to, da je bil to naš prvi koncert, menim, da smo ga speljale odlično. Tudi odziv publike je bil nenormalno dober. Dobile smo obilo pohval, najbolj pa smo bile vesele nasmejanih obrazov. Dokaz, da je bilo ljudem res fino, je seveda to, da ni nihče zehal (smeh). Zelo smo ponosne in vesele za to izkušnjo, zato bomo naslednje leto organizirale še kaj zanimivega in nepozabnega. Hvala vsem in vsakemu posebej, da ste naredili ta dan nepozaben in čudovit.”

Katja, Mihaela in Veronika Kadilnik so res čudovite dekline. Vedno nasmejane in dobre volje, čedalje boljše pevke in glasbenice, vedno bolj priljubljene in prepoznavne v slovenski narodnozabavni sceni. Njihov prvi album bo kmalu na voljo v našem CD marketu, na koncertu pa so jih, kot smo že omenili, spremljali njihovi glasbeni prijatelji, med katerimi velja omeniti Gade, Trio Utrip, Ansambel Upanje, Vesele Štajerke, Navihane muzikante, Pajdaše, Ansambel Pik in še koga. Vera Šolinc, na katero so punce še posebej ponosne, je žal zbolela, so pa zato vsi ostali pripravili nepozaben glasbeni večer, ki bo v Slovenskih Konjicah odmeval še dolgo časa.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji